Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР 14. августа прелази у знак Лава: То ће посебно осетити 3 знака

Ретроградни Меркур је на снази од 4. до 27. августа 2024. године...

1723539957_shutterstock_1983332123-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Од 14. до 28. августа ретроградни Меркур прелази у Лава. Током овог времена, фокус се мења са спољашњих фактора који утичу на наш рад, здравље или свакодневне рутине на то како себе видимо изнутра.

Ретроградни Меркур је познат по својој способности да изазове несигурност, застоје и несугласице, а август 2024. неће бити изузетак. Током периода када Меркур иде уназад, могу се јавити проблеми у комуникацији, технологији и путовањима.

Разумевање утицаја Меркура ретроградног може вам помоћи да се припремите за могуће изазове и да пронађете начине за управљање њима на конструктиван начин.

Током овог периода, грешке се лакше могу догодити, стога је важно обратити пажњу на ситнице у свакодневним задацима и комуникацији. Ако је могуће, избегавајте доношење кључних одлука или започињање нових пројеката током овог периода.

Уместо тога, фокусирајте се на ревизију - искористите време да завршите старе послове, преправите и организујете, уместо да започињете нове.

Иако сви хороскопски знакови могу осетити ове ефекте, неки ће бити погођени интензивније. Ово су три знака који ће највише осетити утицај ретроградног Меркура у месецу који је пред нама.

Близанци

Као знак који је директно повезан са Меркуром, Близанци ће бити посебно осетљиви у току овог ретроградног периода. Меркур је владајућа планета Близанаца, што значи да ће повратак ове планете у ретроградну фазу посебно утицати на њихове свакодневне активности и комуникацију. Близанци ће можда приметити пораст неспоразума и грешака у комуникацији. Могу се јавити проблеми са електронском поштом, телефонима или чак у свакодневним разговорима. Препоручује се да буду посебно пажљиви у комуникацији како би избегли конфузију. Започињање нових пројеката или планова може наићи на препреке, па је боље да се фокусирају на завршавање старих обавеза.

Девица

Девица је још један знак чији владар је Меркур. Ретроградна фаза Меркура може довести до додатних компликација у свакодневном животу и раду. Девице су познате по својој пажњи и детаљисању, али током овог периода, чак и ситне грешке могу постати веће и изазвати стрес. Планирање и организација могу постати хаотични. Промене у плановима и обавезама могу изазвати фрустрацију. Девице ће морати да буду флексибилне и да се припреме за могуће застоје или промене у својим плановима. Повећана напетост може утицати на физичко и ментално здравље, па се препоручује да се посвете техникама опуштања и самопомоћи.

Стрелац

Стрелчеви, као знак познат по љубави према путовањима и авантурама, могу се суочити са проблемима у овој области. Наиме, ретроградни Меркур може изазвати кашњења, промене у распореду путовања или чак проблеме са документацијом потребном за путовања. Доношење важних одлука, посебно оних које се односе на каријеру или образовање, може бити отежано. Стрелчеви би требали да избегавају доношење важних одлука док Меркур не крене директно. Овај период може донети интроспекцију и преиспитивање личних вредности и уверења. Може бити корисно да проведу време размишљајући о својим дугорочним циљевима и плановима.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas