Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУН МЕСЕЦ У СТРЕЛЦУ СТИЖЕ УСКОРО: Од 23. маја сви хороскопски знаци осетиће велике промене на својој кожи

Према астролозима пун Месец у Стрелцу донеће турбуленције и промене.

1716017489_shutterstock_2271926297.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Под пуним месецом у Стрелцу 23. маја 2024. године вероватно ћемо обогатити сопствени начин размишљања и осећати се оптимистично у погледу будућности. Тамо где смо раније могли да видимо затворена врата или блокаде на путевима, овај пун Месец ће сијати светлошћу, омогућавајући нам да видимо нови пут напред.

Да бисмо искористили енергију овог пуног месеца, захвалност ће бити наш кључ. Што се више фокусирамо на све дарове и обиље око нас, што више можемо да славимо тамо где смо данас и да се осећамо у миру са нашом тренутном ситуацијом, то ћемо више користи осетити од овог пуног месеца.

Пун Месец у Стрелцу и наша намера да учинимо радост
Користите овај пун месец као подсетник да тражите радост, прославите све оно због чега се осећате добро и унесите мало авантуре и игре у свој живот! Пробајте нове ствари, дружите се са пријатељима због којих се осећате добро, радите нешто што распламсава ваше страсти и само подсећање себе да живот није напоран су сјајни начини да се ускладите са овом енергијом.

Наша намера такође може помоћи да се ослободимо срама због стварања радости. Понекад се осећамо као да је напоран рад неопходан да бисмо се осећали продуктивно или да бисмо направили разлику. Међутим, понекад је најбоља разлика коју можемо да направимо у својим животима и животима других да будемо та особа која доноси радост.

Пун Месец у Стрелцу и Нептуну - планета снова
Нептун, планета снова, активна је под овим пуним Месецом, пружајући нам талас подршке када је у питању остварење сопствених снова. Усудите се да сањате велико; усудите се да досегнете више и нека вас води светлост пуног месеца.

Нептун је такође веома креативна планета, па ће креативни пројекти бити посебно подржани. Такође можемо осетити налет креативне енергије, што нам омогућава да размишљамо другачије и осећамо се потпуније.

Кад год је Нептунова енергија јака, то је обично начин универзума да нас подсети да верујемо својим инстинктима. Наша интуиција може бити појачана под Нептуновом чаролијом, па ако постоји нешто што треба да завршите или да се посебно ослободите из свог живота, слушајте своју интуицију.

Ако желите да упијете обилну вибрацију овог пуног месеца, морате се поставити у начин размишљања о обиљу, а најбржи начин да то урадите је кроз захвалност. То што сте захвални за све што имате омогућава вам да подигнете своју вибрацију и сагледате ствари из позитивнијег начина размишљања.

Ако пролазите кроз тежак период, погледајте да ли можете да се извучете из нереда тако што ћете направити паузу и одвојити време за задовољство. Нека вам намера буде задовољство и радост и видите како то помаже да се ствари промене.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas