Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИВЛАЧЕ МОЋ, НОВАЦ И УСПЕХ: Ово су најсрећнији датуми за сваки хороскопски знак у 2024. години

Како се је сам почетак године, добро би било да знате који су периоди у предстојећој години срећни за ваш зодијачки знак.

1717931560_8095dd8ff7545a5934c68ebb0efc12eff499773a.jpg
Oglas

Погледајте који дани су нарочито срећни за ваш знак, нарочито ако имате неке битне планове и битно вам је да је срећа на вашој страни.

Ован

Хороскоп каже да можете самоуверено да идете напред и да се не осврћете на грешке у прошлости. Све што вам је потребно јесу самопоуздање и спремност да реагујете. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 3. јануар, 14. фебруар, 5. април, 19. јул, 24. септембар.

Бик

Следеће године не треба да се плашите да ризикујете и идете тешким путем, јер само тако можете да остварите своје циљеве. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 13. јануар, 8. фебруар, 22. март, 16. јун, 23. август.

Близанци

Будите спремни за промене и нове прилике које вас чекају у 2024. Све што вам треба је да будете отворени за нове идеје и спремни за акцију. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 18. јануар, 4. фебруар, 23. март, 9. јул, 21. септембар.

Рак

Не плашите се да покажете своју осетљивост и емоционалност. Ове године ћете научити много нових ствари о себи и својим могућностима. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 26. јануар, 12. фебруар, 4. април, 14. јун, 8. октобар.

Лав

Будите сигурни у своје способности и не плашите се да покажете лидерске квалитете. Ове године ћете морати да водити друге и достигнете нове висине. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 30. јануар, 17. фебруар, 13. април, 29. јун, 26. август.

Девица

Бићете организовани и дисциплиновани. Предстоји вам много посла у овој години, али ће сав труд бити награђен. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 9. јануар, 27. фебруар, 16. април, 9. јул, 26. септембар.

Вага

Важно је да будете спремне на компромис и сарадњу са другим људима. Ове године ћете морати да научите да радите у тиму и остварите заједничке циљеве. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 24. јануар, 15. фебруар, 8. април, 19. јул, 24. октобар.

Шкорпија

Не сумњајте у своју интуицију и снагу воље. Биће много потешкоћа које треба превазићи ове године, али успећете да остварите своје циљеве. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 7. јануар, 26. фебруар, 19. април, 13. јул, 29. септембар.

Стрелац

Чекају вас нове авантуре и путовања! Ове године ћете открити нова места и проширити своје видике. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 22. јануар, 13. фебруар, 6. април, 27. јул, 29. август, преноси wантед.рс.

Јарац

Хороскоп вас саветује да се не плашите да покажете своју одлучност и истрајност. Биће много посла у овој години, али ће сав труд бити награђен. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 2. јануар, 18. март, 16. април, 14. јул, 18. септембар.

Водолија

Отворите се за нове идеје и иновације. Ове године ћете морати да покажете своју креативност и пронађете нове начине за решавање проблема. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 19. јануар, 13. фебруар, 20. март, 16. јун, 24. август.

Рибе

Покажите своју осетљивост и интуицију. Ове године ћете морати много да радите на својим односима и да постигнете нове висине у свом личном животу. Ваши најсрећнији дани у 2024. години биће: 5. јануар, 21. фебруар, 18. март, 12. јун, 25. септембар.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas