Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 3. ДО 9. ЈУНА 2024. ГОДИНЕ: Ракови ће имати пуно обавеза и нове пројекте, а Шкорпије очекују несугласице и сукоби

Ово су прогнозе за недељу од 3. до 9. јуна

1717413835_Foto-Shutterstock-horoskop-poslovni-nedeljni.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пословни хороскоп за недељу од 3. до 8. јуна предвиђа да ће сваки знак Зодијака пронаћи своју занимљиву радну нишу

Ован

Волите да радите али и да уживате кад не радите. Ове недеље дајте приоритет бризи о себи и планирању будуц́ности. Иако вас очекује густ распоред, покушајте да створите простор за опуштање и размотрите дугорочне циљеве. Родитељи ће увек бити ту за вас емотивно подрже, да вам дају савете и похвале када је то потребно. Немојте се устручавати да их питате за савет. Покушајте да одржите равнотежу тако што ц́ете управљати својим послом како бисте омогуц́или свом уму да мисли креативно. Када је реч о финансијама, ово ће бити депресиван период за ваш новчаник.

Бик

Када се вратите радним задацима, ваше колеге могу очекивати да ћете ове недеље играти значајнију улогу него иначе. Оно што говорите и радите може утицати на друге људе, зато покушајте да будете онај ко доноси добро. Нека људи знају шта знате и поделите своје мисли јавно; то би вам могло помоц́и да постанете препознатљивији. Концентришите се на стварање мреже сарадника јер они могу бити вредан ресурс за ваш професионални развој. Све што сте уложили, време, емоције, идеје, сада ће вам се вратити. Ваша визија добија монетарну вредност.

Близанци

Ове недеље вас очекује спектакл на послу. Они који раде на основу провизије или од куће могу зарадити више тако што ц́е закључити посао или успешно завршити пројекат. Тражите признање за своју креативност и иновативност јер нове идеје могу бити много исплативије. Будите у току са променама и спремни да учите из свега што вам се догоди, из сваке околности. Градите ведар однос са колегама, повремено сте омиљени у канцеларији. Чувајте се, није препоручљиво на послу бити звезда, да не буде после свашта.

Рак

Било да радите у својој фирми или у компанији, време је да се припремите за огромну количину посла. Можда није лоше да се за празник баш, баш наспавате јер после вам спавања нема. За организације ц́е маркетинг бити кључ за постизање циља и онда и профита, па уколико сте у тој области, фокусирајте се. За оне у корпоративном свету савет је да покренете пројекте и развијете нове идеје. Ваши старији подређени цениће ваше самопоуздање и иницијативу, док ће вас млађи бирати за ментора. Добар однос са људима је ваша платформа за раст.

Лав

Ове седмице ћете се наспавати и науживати и тако поставити темеље за рад и успех који вас чекају већ у првим данима зеленог месеца. Путовања на посао би могла постати стварност и помоц́и вам у јачању професионалних веза и изградњи нових мрежа. Иако су задаци рутински, извршавајте их пажљиво и прецизно. Надређени ц́е ценити пажњу коју поклањате детаљима. Комуникација је један од најважнијих алата да посао тече несметано, а пројекти и сарадња како треба. Имате разлога да се поносите успехом.

Девица

Ако се после празника бацате на тражење новог посла, разговор ће највероватније бити успешан и пружити вам шансу да оставите импресиван први утисак на послодавца. Ово је период вашег просперитета, усудите се да предузмете храбре потезе у каријери, а ваш напоран рад ће вам донети много позитивних резултата. Будите отворени за промене и престаните да се бринете око свих могућих ситница. На неке ствари не можете да утичете. Погледајте свој ЦВ - он је ваша карта за све. Добар финансијски салдо на рачуну.

Вага

Време је да додате вештине свом арсеналу или прихватите нове изазове. Ваша способност да се брзо прилагодите и научите је драгоцена вештина која ц́е вас разликовати и бити високо цењена од стране ваших старијих, што може довести до тога да будете препознати. Такође је одлично време за похађање различитих часова, сертификата или програма обуке, који могу побољшати ваше могуц́ности за посао и помоц́и у одржавању конкурентске предности на вашем професионалном путу.

Шкорпија

Ове недеље најважнија вештина коју треба да носите са собом јесте упорност, посебно када наиђете на сукобе и несугласице на радном месту. Имајте на уму своју дестинацију и задржите професионализам, чак и када вам је тешко. Подсетимо се да су проблеми често рађање нових. Упркос томе, не дозволите да вас тактика ваших противника обесхрабри. Останите верни својим вредностима.

Стрелац

Ове недеље можете наиц́и на замршен проблем у пројекту који је у току. Бавите се изазовима директно на свом путу и будите спремни да напорно радите да бисте побољшали свој учинак. Ако имате било каквих потешкоц́а, консултујте своје колеге и менаџере. Такође, будите храбри и тражите детаљно објашњење било ког задатка. Не заборавите да од сада останете организовани и добро управљате својим временом како бисте се носили чак и са најтежим пословима.

Јарац

Ово је тренутак да проверите да ли су ваши финансијски циљеви и даље важец́и или да унесете било какве промене у свој буџет или план штедње. Преузмите иницијативу у својој каријери и финансијским одлукама, које ц́е, на дуге стазе, резултирати успехом и просперитетом. Ако размишљате о куповини некретнине и озбиљном улагању у ствари везане за имовину, требало би да потражите стручни савет. Прикупите довољно информација да донесете одлуку на чврстим основама.

Водолија

Ваша способност да поднесете стресне ситуације са смиреношц́у и неуморном истрајношц́у учиниц́е вас узором и подићи вам репутацију у очима супериорнијег колеге. Будите отворени за комуникацију и проактивно решавање проблема који би се могли појавити на радном месту, то је кључ. Иако ц́ете вероватно моћи да решите вец́ину својих проблема, пазите на изненадне испаде. Седмицубисте могли да завршите успешно, а можда ће вам претпостављени дати унапређење или пак бонус за претходни месец.

Рибе

Постаните активни учесник у тимским пројектима или групним иницијативама, користите своје снаге да бисте дали допринос који ц́е вам помоц́и да постигнете циљеве тима. Будите опрезни, вашој асретивности додајте прстохват стрпљења и дипломатије како бисте спречили сукобе на радном месту. Градите јединство и подстичите сарадњу међу колегама да бисте изградили јачи тим и побољшали своју репутацију. У супротном, ствари се неће завршити славно.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas