Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЧИЊЕ ВЛАДАВИНА РАКА: Шта месец емоција и романтике доноси сваком хороскопском знаку?

Владавина Рака почиње 21. јуна и завршава се 22. јула, а током тог периода можда ћете бити инспирисани да ојачате везе које сте недавно обновили или створили.

1718804086_shutterstock_2229459175.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Током сезоне Рака, Месец преузима вођство, води нас кроз дубине емоција и подстиче нас да се дубоко повежемо са нашим вољенима.

Током овог периода, сваки од знакова Зодијака могао би проводити више времена код куће, осећајући се дубоко емотивно, носталгично и брижно. Без обзира на ваше планове, ово доба године има потенцијал да продуби ваше везе са вољенима и побољша вашу емоционалну свест. Слично као прави Рак, постоји тенденција да се повучете у своју љуску када се не осећате у потпуности подржано, виђено, саслушано или схваћено.

Ево шта сваки знак може да очекује током сезоне Рака.

Ован

Суочите се са тим: обично имате брз приступ навигацији у животу. У сезони Рака можда ћете пробудити своју склоност да се опустите и уживате у удобности сопственог дома. Можда ће бити превирања, ипак укључите вољене у било коју авантуру.

Бик

Ова сезона је одлична прилика да прикупите вредне информације. То је зато што ће Сунце проћи кроз вашу 3. кућу комуникације, омогућавајући вам да побољшате своје комуникацијске вештине и проширите своје знање. Проводићете више времена у дружењу с пријатељима и колегама, укључити се у динамичне дискусије које утиру пут за креативне концепте и подухвате.

Близанци

Осећаћете се безбедно у новим приликама да повећате приход. Подићи ћете своју тренутну стратегију на следећи ниво и можда чак имати храбрости да затражите повишицу или додатне одговорности. С обзиром на вашу урођену способност да се повежете са другима, сада је право време да истражите стратегије за повећање прилива новца и поделите идеје са својим кругом пријатеља и колега. Укључивање у смислене дискусије може резултирати повољним исходом.

Рак

Током ове сезоне, могли бисте да предузмете значајне кораке ка постизању својих дугорочних циљева . Са вашом способношћу да искористите своју интуицију, сада је савршено време да искористите ту моћ и фокусирате се на оно што заиста желите да постигнете. Као резултат тога, постаћете незаустављива сила.

Лав

Сунце, које влада вашим знаком, тренутно пролази кроз вашу 12. кућу духовности. Сада је време за интроспекцију и разјашњење својих будућих циљева, тако да када дође тренутак да заблистате, будете спремни. Препоручује се да се одвоји време за активности које подстичу саморефлексију. Ово може укључивати учешће у раду догађаја, вођење дневника, медитацију или дуге вечерње шетње.

Девица

Због проласка Сунца кроз вашу 11. кућу пријатељства и умрежавања, осећаћете се мотивисаним и способним да радите са другима како бисте успешно завршили пројекте који су вама лично значајни. Као резултат тога, искусићете дубљи осећај повезаности са људима који вас заиста разумеју и цене.

Вага

Ако желите да унапредите своју каријеру, импресионирате вредног клијента или се укључите у разговор са својим надређенима како бисте разговарали о својим будућим циљевима, овај период од четири недеље је јединствена прилика да наставите са овим напорима. Једноставно речено, имате могућност да прихватите свој пуни потенцијал.

Шкорпија

Током сезоне Рака, време је да Шкорпија изађе из своје зоне удобности . Ово може бити и узбудљиво и узнемирујуће за некога ко воли рутину попут вас. Можете се упустити у нова и узбудљива искуства, као што је упис на онлајн курс или одлазак на дуго путовање. Без обзира на пут који одаберете, осећаћете се овлашћеним да максимално искористите искуство и пронађете истинско испуњење.

Стрелац

Као авантуриста, више волите да предузмете акцију него да се бавите својим емоцијама, посебно оним дубљим. Током ове сезоне бићете суочени са задатком да управљате емоционалним односима. Време је да негујете дубље везе са својим партнером или вољеним особама.

Јарац

Ова сезона наглашава тимски рад, али не у пословном контексту. Реч је о интимним љубавним везама или блиским пријатељствима у којима ће бити важна сарадња са другом особом. Разговор и компромис биће вам кључни мотиви у наредном периоду.

Стрелац

Током сезоне Рака, Водолије ће се фокусирати на стабилизацију свог професионалног и личног живота. Важно је остати опрезан и избегавати импулсивне финансијске одлуке, јер крај године може донети нестабилност. На љубавном плану, ваша веза ће се развијати стабилно, а самци Водолије ће имати највеће шансе за нову љубав у другој половини године.

Рибе

Ово је време када ћете имати прилику да обновите своје емоционалне резерве и успоставите дубље везе са вољенима . На професионалном плану ће се појавити нове прилике, али је важно пажљиво одабрати своје потезе како бисте избегли непотребне ризике.

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas