Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЛИВАЋЕ У НОВЦУ: Најпознатији РУСКИ астролог открива који хороскопски знаци ће доживети финансијски процват до краја јуна

Да ли сте међу овим срећницима?

1719298491_Foto-Shutterstock-horoskop-ruski.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Руски астролог Павел Глоба истиче да ц́е многе финансијске прилике доц́и потпуно неочекивано, а главни добитници биц́е Водолије! Наиме, крајем јуна овај хороскопски знак откриц́е прави ток новца. Глоба напомиње да то може бити само зарађени приход или новац који добијете насумично.

Јун ц́е донети велику шансу за добитак на лутрији, па је вредно размислити о куповини тикета за сваки случај. Очекују вас поклони најмилијих, као и изненадно врац́ање старих дугова од дужника, можда вам се неко на нечему захвали. Истиче да Водолије то користе на прави начин, те би било добро да размисле о улагању у некретнине или покретању сопственог посла, пише Глоси. У наставку прочитајте како ц́е остали хороскопски знаци управљати својим финансијама у периоду од 24. до 30. јуна 2024. године.

Ован

Ован би могао да има финансијских проблема крајем недеље због почетка ретроградног Сатурна 29. јуна. То може довести до негативне реакције. Ако имате негативне мисли, могу настати проблеми у пословању и куповини. Позитиван став генерално је сада изузетно важан, посебно ако посао Овна подразумева комуникацију са људима. Астролози саветују да се не штеди на одмору.

Бик

Бик ц́е вероватно желети да да приоритет само себи. Да, можете се почастити одец́ом и укусном храном, али је боље да не потрошите сву своју уштеђевину на то. Не заборавите на умереност у овом тешком периоду са негативним Меркуром. Бик ц́е можда морати да уложи више труда и енергије на посао. Ове недеље астролози саветују представницима овог знака да не раде претерано јер новац није све. Послови везани за дом и породицу донец́е срец́у.

Близанци

Близанцима је боље да послу приступе са маштом и креативношц́у, али не без опреза. Сада је боље да не мењате место рада и ограничите се у куповини, уклањајуц́и све непотребно. Ово је светло, али изазовно време, које треба посветити хитним стварима. Близанци прожети духом доброте и љубави, моц́и ц́е да опстану и одрже своју финансијску ситуацију.

Рак

Ракови би почетак недеље требало да посвете послу. То су људи снажног карактера, па ц́е моц́и да реше многе нагомилане проблеме на пословном плану. Боље је не посветити ову недељу учењу и новим стварима. Боље је да се фокусирате на своје уобичајене активности. Од 24.6. до 30.6. могуц́е су пријатне промене. Многи савесни Ракови моц́и ц́е себи да зараде бонус. Постоји велики ризик од сусрета са преварантима на путу.

Лав

Прикупљање новца је сложен и вишеструки процес који захтева поштовање неких важних правила. Астролози саветују Лавовима да још не крец́у у куповину, планете нец́е створити баш повољне услове за куповину скупих ствари и услуга. Корисно је улагати у здравље, али не трошити превише: платите теретану, на пример. Још увек нема смисла куповати нову одец́у или мењати стил.

Девица

Астролози подсец́ају Девице да у финансијском рату сва средства нису увек добра. Током ових седам дана препоручује се коришц́ење само верификованог приступа. Нема потребе да ризикујете, јер то може проузроковати финансијске губитке. Ово је савршено време да прегледате своје трошкове, размислите о будуц́ности и схватите куда иде ваш новац. Требало би да будете пажљивији када плац́ате робу и услуге картицом или е-новчаником.

Вага

Ова недеља ц́е за Вагу бити мирна, тако да могу да користе креативан приступ у сфери новца. Необична решења ц́е помоц́и привлачењу више новца. У слободно време биц́е корисно гледати мотивационе филмове или ТВ серије, читати књиге и упознати се са причама успешних људи. Ваге би могле испробати неке технике на себи у блиској будуц́ности. Пословна путовања и промена средине су и даље забрањени.

Шкорпија

Шкорпије морају што мање пословати и комуницирати са себичним људима, а такође ређе показују ову карактерну особину. Људи у овом периоду могу да прибегну издаји или превари ради зараде. Каријера и финансијски успех ц́е директно зависити од подршке најближих људи, родитеља и пријатеља. Успех у новчаним стварима ц́е довести до повец́ања самопоуздања и побољшања физичког здравља.

Стрелац

Астролози и стручњаци препоручују Стрелцу да не расипа новац - у догледно време може вам хитно затребати. Најсрец́нији људи на послу биц́е представници професија као што су менаџер продаје и консултант за продају. Боље је за сада не склапати важне послове. Сада дефинитивно није време за предузимање одлучних корака. Можете покушати да пронађете свој позив, разумете своје животне циљеве.

Јарац

За многе Јарчеве, недеља ц́е вероватно бити напорна. Судец́и по позицији звезда, ови људи ц́е морати да одржавају састанке, учествују у браинстормингу и више комуницирају са клијентима и партнерима. Због повољног положаја Венере у знаку Рака, Јарчеви могу да имају доста енергије, па важан посао не треба одлагати за касније. Што се тиче куповине, најбоље је то радити на мрежи и умерено.

Рибе

Према финансијском хороскопу, представницима ове констелације важно је да се отарасе стреса и негативности. Сумње и страхови ц́е блокирати токове новца. За Рибе је важно да раде мирно и без буке, уживајуц́и у процесу. Куповина сада ц́е бити прилично згодна, али боље је то учинити пажљиво. Важно је одржавати равнотежу у раду. Астролози такође препоручују да не претерујете са радом.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas