Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТРАХОВИ СВАКОГ ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА: Да ли вас плаши монотонија, губитак моћи или неуспех?

Астролози су истакли да сваки хороскопски знак има одређене посебно изражене страхове. Погледајте шта је својствено вама.

1723893520_1703841099_shutterstock_1621310242.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Највећи страхови хороскопских знакова могу да открију шта је то што их донекле спутава или омета у животу. Астролози су навели највеће страхове сваког којих би требало да се ослободе у одређеној мери како би дали најбоље од себе.

Ован

За Овнове је карактеристичан страх од неуспеха. Преузео је на себе да буде први и најбољи у свему. Често воле популарност и пажњу, па их плаши да ће можда остати у сенци и незапажени.

Бик

Стабилан и постојан, Бик има велики страх од непознатог. Не сналази се добро са великим преокретима и то их понекад успорава у напредовању. Такође, често остају у нефункционалним односима јер се плаше нових веза или самачког живота.

Близанци

За Близанце је карактеристичан страх од монотоније. Они се воде спонтаношћу и потребом за променом. Ништа их не плаши више од чињенице да ће им сваки дан бити исти.

Рак

Рак је саосећајни знак и има страх од сломљеног срца. Често крију своје емоције, како не би били повређени и зато понекад пропуштају љубавне прилике или испуштају квалитетна пријатељства.

Лав

За Лава је страх од губитка моћи нешто што му ствара море. Воли када му се други диве, али се истовремено плаши да ће пољуљати своју репутацију или сићи на нижи положај.

Девица

Девице су изузетно педантне и верују да могу да доведу цео свет у ред на свој, организован начин. Њихов највећи страх је страх од хаоса, теже да држе све под контролом и да све предвиде.

Вага

Овај знак често има страх од тога да ће нешто пропустити. Воле равнотежу и потребан им је и јин и јанг како би се осећали целим.

Шкорпија

Шкорпију карактерише страх од напуштања. Када једном пусте некога у живот, очекују лојалност до краја, али ће је и сами пружити.

Стрелац

Стрелац се плаши осећаја заробљености. Велики су љубитељи слободе и беже од било које врсте стеге на љубавном или пословном плану.

Јарац

Јарац има страх од губитка контроле. Припадници овог знака су кодирани да буду успешни. Имају педантан план да стигну тамо где желе. Иронично, често им то инсистирање на контроли заправо поремети планове.

Водолија

Водолија је карактеристична по свом иновативном духу и радозналом уму, али страхују од тога да нису адекватни. Живе под суморном сенком преиспитивања себе и непотребног размишљања о томе да ли су довољно добри.

Рибе

Рибе се плаше да изађу из своје зоне комфора. Емпатичне су и усклађују понашање са туђим осећањима, а велику бригу им стварају ситуација у којима треба да иступе корак унапред.

(Мондо)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas