Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВИ ХОРОСКОПСКИ ПАРОВИ БИЋЕ СТАВЉЕНИ НА ЉУБАВНИ ТЕСТ: Чекају вас многа љубавна искушења а можда и раскид

Астрологија открива које хороскопске знакове чекају тешки љубавни тестови до јесени 2024. године!

1720510860_65614992699924ee3de9fc2bc2a05dcec00fa0a4.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Према астролозима, парови хороскопа који следе у наставку осуђени су на неуспех. Везама у којима већ постоје прекиди и проблеми следи крај. А ако се у функционалним односима појаве одређене непријатне ситуације, раздвајање може да се избегне. Ако сте на црној листи хороскопа, звезде вас саветују да ово схватите као прилику за раст.

ОВАН И ВАГА


Овај пар чекају интензивни сукоби и неспоразуми. Оба партнера ће бити под притиском, што ће довести до честих свађа. Када Ован има предност у каријери, Ваги треба више романтике. Када Ован има одличан љубавни период, што ће се десити у августу, интересовања Вага ће бити другачија. Ован, познат по својој импулсивној и страственој природи, осетиће потребу за акцијом и авантуром. Вага, с друге стране, жуди за хармонијом и равнотежом. До сукоба ће доћи када Ован буде брзо доносио одлуке без консултовања са својим партнером, због чега ће се Вага осећати занемарено и потцењено. До јесени ће неко од ова два знака одлучити да крене својим путем како би пронашао свој унутрашњи мир.

БЛИЗАНЦИ И ДЕВИЦА


Овај пар има веома интересантан утицај планете Меркур, јер је владар оба знака. Ипак, ово може да буде изузетно неповољно. Овог лета Меркур ће бити ретроградан између 4. и 28. августа, што је кључни период за везу Близанаца и Девице. Звезде ће их тестирати кроз њихове личне разлике. Близанци, авантуристички расположени и отворени за нова искуства, осећаће се ограничено због аналитичке и критичке природе Девице. Комуникација, иако ће у почетку бити јака, претвориће се у напетост и фрустрацију. Девица ће постати све критичнија према непредвидивом понашању Близанаца.

ЛАВ И ШКОРПИЈА


Однос Лава и Шкорпије биће обележен борбом за моћ и љубомором. Лав ће, са својом потребом за дивљењем, често долазити у сукоб са Шкорпијом која је интензивна и посесивна. Овог лета Лав ће настојати да буде у центру пажње, што ће побудити несигурност Шкорпије. Он ће заузврат покушати да контролише и манипулише како би одржао утицај на партнера. Ова динамика ће створити напетост, а страст у њиховој вези претвориће се у љутњу.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas