Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАКО СЕ СВАКИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК ПОНАША НА ПЛАЖИ: Неко обожава да се сунча а неко не излази из воде

Како се ваш хороскопски знак понаша на плажи? Баш као и у животу, зна се ко ко је главни на песку, а ко у води, ко свира гитару, а ко сече лубеницу.

1722257256_2324e1ecf2aabdf4d24f0cca727a3bffed88caea.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Лето је време за плажу. Неко је већ био на мору, неко се управо сунча и купа, а неке то очекује у наредна два месеца. Иако на плажи људи јако личе једни на друге, и тамо се разликују, а то може да зависи и од тога шта су у хороскопу.

Ево како сваки хороскопски знак изгледа кад одлучи да се препусти мору и сунцу, лешкарењу, уживању и хедонизму.

Ован
Пошто је вас тешко замислити како не радите баш ништа, бићете најактивнији на плажи, стално у покрету. Могуће је да ће организовати различите игре, спортске активности или чак такмичење у пливању. Биће вам важно да се нечим занимате и забављате, можда чак и да преузмете иницијативу за групне активности, попут одбојке на песку или скијања на води... У време Олимпијских игара бићете посебно инспирисани.

Бик
Баш као и у било ком затвореном простору, ви ћете уживати у удобности и луксузу на плажи. Волећете да се опусте на лежаљци, уживајући у сунчању и доброј храни. Можда ћете понети врхунски препарат за сунчање и све што је потребно за удобно лешкарење и релаксацију. Уживање у добром друштву биће вам приоритет, баш као и ресторан врхунске кухиње у којем столове и ваше ноге запљускују таласи.

Близанци 
Нико више од вас не ужива у романтичним тренуцима на плажи. Увек у покрету, упијате све што плажа нуди, од раних јутарњих сати, па сев до заласка сунца и ноћног купања. На плажи правите вашу заједницу, упознајате људе, разговарате са свима, истражујете околину и бићете заинтересовани за све врсте друштвених активности. Уживате у томе да будете у центру пажње, па сте често ви онај који пали ватру или свира гитару, лови гамборе или сакупља шкољке.

Рак 
Као и сви представници вашег знака, ви ћете бити фокусирани на стварање топлих успомена с породицом и пријатељима. Могуће је да ће се трудити да сви буду срећни и да свима буде удобно, да свако има душек или лежаљку, организовати пикник или припремити специјалне ужине. Ви осећате дубоку повезаност с природом и водом, разумете шум таласа и звук који допире из шкољке... У вашој свести не постоји романтичнија слика од двоје људи који заједно гледају како сунце тоне у море.

Лав 
Ви ћете и на плажи бити у центру пажње. Ваше присуство не може бити неприметно, било да је реч о гламурозном купаћем костиму или великим сунчаним наочарима. Вама је важно да се осећате посебно и да оставите утисак на све присутне, на све могуће начине. Ви волите све водене активности, посебно оне адреналинске, па ћете тек повремено лећи да се осушите измешу параглајдинга, вожње глисера и скијања на води. 

Девица 
Као и увек, ви сте организовани и практични чак и на плажи. Вероватно ће донети све могуће потрепштине и можда чак имати план за сваки део дана или пак сат у дану. Повре,мено ћете проверавати агенду у телефону, баш као и пословне мејлове,чисто да се уверите да све протиче глатко и без проблема. Наравно да ћете понети неколико купаћих костима и чим изађете из воде јурити до кабине на пресвлачење. Дебели слојеви заштитне креме, дебела хладовина и дебела књига вама се подразумевају на плажи.

Вага 
Ви ћете се и на плажи трудити да балансирате између опуштања и друштвених интеракција. Биће вам важно да будете у хармоничном окружењу и да сви буду задовољни. Могуће је да ћете организовати неки заједнички догађај или се посветити разговору и дружењу. Наравно, бићете стилизовани по последњој моди, дезен купаћег ћете уклопити са дезеном сунцобрана, као и с бидоном за воду. На плажи обожавате да скупљате шкољке, облутке и шкољке, па да од тога режирате фотографије за Инстаграм, и да сликате облаке и сенке.

Шкорпија 
Као и у копненом животу, ви ћете и крај мора бити тајанствени и интензивни. Не волите много да се окрећете на сунцу да бисте поврнели, али ћете много времена провести размишљајући или истражујући дубоке аспекте мора које вас фасцинира. Ви на плажи нисте увек друштвени, више сте посвећени тиховању и роњењу. Испод воде можете бити сатима, чим изађете из воде повлачите се у свој кутак за интроспекцију.

Стрелац 
Чим осетите мирис мора, преплави вас ентузијазам и авантуристички порив. Ви ћете се на обали упустити у истраживање или покушати да учите нешто ново, попут сурфовања или ћете можда изнајмити чамац и обилазити скривене плаже. Фасцинирају вас морепловци и пучина на којој се играју китови. Уживате у слободи и узбуђењу које плажа и море нуде. Уколико сте окружени људима, онда ћете истраживати њих и од свакога узети телефон и адресу.

Јарац 
Уколико се одлучите да кренете на одмор, чак и на плажи ви сте озбиљни и одговорни. Прво ћете се у глави фокусирати на неки пројекат или планирати како да искористите време на најефикаснији начин - док се не опустите и не схватите да треба да се опустите. А онда се из дистанциране озбиљности претварате у дете - успели сте да га сачувате у себи, први ћете се увалити у песак и придружити се деци у прављењу кула и градова. Таман кад се скроз опустите, вратићете се на копно.

Водолија 
Ви сте и у песку иновативни и другачији. Прво и осносвно: ви волите све што има везе са пливањем и спортовина у води и на води. Осим што препливате километре, чак и оно мало времена када се сушите, имате спремне неконвенционалне игрице или пак организујете забавне активности које нису уобичајене за плажу. Одушевићете се свиме што је јединствено и оригинално, и вероватно ћете имати интересантне идеје за целодневно уживање.

Рибе 
Шта год да радите поред мора, ви сте срећни. Не морате заправо да радите ништа - довољно вам је да гледате у пучину и сањарите. Можете да проведете сате и сате у размишљању и сањарењу док посматрате таласе или игру сунчевих зрака и сенке. Уживате и у уметничким изразима, можда ћете писати песме, сликати или једноставно бити у мирном и дубоком стању опуштања. Речју, ви сте у свом природном окружењу.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas