Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА СУИ НАЈВОЉЕНИЈА: Добиће све без да се труде

Колико сте пута чули да за некога кажу да је "Божији фаворит" а ево како то изгледа кад сте фаворит универзума.

1712569996_2d30db21cd9a08fdb16b43736f5462acc4d1e583.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Свака особа има бар једног пријатеља кога заобилазе невоље и неуспеси. Што се народски каже има више среће него памети. Проверите да ли можда баш ви припадате представницима зодијачког круга, којима у животу помажу више силе.

Девица

Хороскопски знак који припада елементима Земље заједно са Јарцем и Биком. Међутим, Девица је та која има најизраженије лидерске особине које помажу у постизању циљева и жеља. Шта разликује Девице од осталих хороскопских знакова? Практичност, способност да се брине о сутрашњем дану и рационалан приступ. Они су прилично флексибилни и пажљиви према људима.

Личности хороскопског знака Девице такође знају да истраже свет око себе. И то им омогућава да истражују и проучавају, али да не журе са закључцима. Планирају свој успех постепено.

Стрелац

Други миљеник универзума је хороскопски знак Стрелца. Људи овог сазвежђа су представници елемента Ватре, они су оптимистични и обдарени јаком жељом за животом. Важно је да запамтите да су представници хороскопског знака особе које никада не седе мирно. Енергични, активни и радознали, не могу да живе без путовања. Воле да буду виђени и да ризикују.

Још једна карактеристична особина хороскопског знака може се назвати немиром и жељом за променом. То је због одсуства страха од нечег непознатог.

Близанци

Главни фаворити универзума могу су Близанци према хороскопском знаку. Њима сам живот нуди много могућности и штити их од неуспеха и невоља. Близанци су увек у потрази за собом и душевним миром. То их не спречава да испробају нове ствари и прилично често ризикују.

Карактеристичне особине хороскопског знака Близанац су авантуризам, тврдоглавост и неусаглашеност. Не заборавите да се често испостави да су они често као личности интелектуалци и сложене, двојне природе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas