Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА 3 ЗНАКА ИМАЈУ СУДБИНУ ДА БУДУ БОГАТИ: Сазнајте да ли сте рођени да живите у свили и кадифи

Према астролозима, 3 хороскопска знака су предодређена да се обогате, а ви сазнајте да ли сте међу њима.

1725868877_shutterstock_2442297801.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп може да предвиди све у нашим животима, па тако и богатство. Оно долази у много облика, а са астролошке тачке гледишта, припадници три хороскопска знака се истичу када је у питању његово стицање и раст. Истраживање објављено у НY Посту обухватило је најбогатије појединце на свету, као и Форбсову листу, како би се прецизно пронашло и указало на то које вештине имају рођени под срећном звездом.

Вага


Ваге чине највише, чак 12 одсто светских милијардера и то захваљујући њиховој дипломатији и способности преговарања. Знају да постигну компромис и снађу се у сложеним друштвеним ситуацијама, што им може помоћи у пословним преговорима и склапању повољних уговора.

Изузетно су друштвени и лако успостављају везе са људима. Њихове вештине умрежавања могу отворити врата многим пословним приликама и сарадњи које доводе до финансијског успеха. Али такође имају јаке аналитичке способности. Пажљиво анализирају ситуације пре него што донесу одлуке, што им може помоћи да избегну лоше финансијске потезе и искористе добре прилике.

Бик


Познати су по својој практичности и стабилности и често су веома темељни и методични у свом приступу послу и финансијама, што им омогућава да доносе промишљене и мудре финансијске одлуке. Изузетно су упорни и имају јаку радну етику. Не одустају лако, што им помаже да остваре своје дугорочне циљеве.

С обзиром на то да воле луксуз и удобност, то их може мотивисати да напорно раде како би себи приуштили такав начин живота. Осим тога, они такође имају добар осећај за вредност и могу препознати добре инвестиције, било да се ради о некретнинама, уметности или другим облицима улагања.

Рибе


Креативни и интуитивни, свакој ситуацији приступају на оригиналан начин. Често добро сарађују са другима и могу изградити снажне пословне мреже и односе који им помажу у каријери.

Пошто су веома прилагодљиви, лако се носе са променама и неизвесностима, што је важно у пословном и финансијском свету. Имају дубоко укорењен осећај за духовност и визију који им може помоћи да сагледају ширу слику и усмере своје напоре ка дугорочном успеху.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas