Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТКРИЈТЕ КОЈИ СТЕ ЗНАК ПРЕМА ДРЕВНОМ ХОРОСКОПУ АСТЕКА И ИНКА: Описи свих 12 знакова који погађају тачно у срж

Што се тиче система знакова, паралела између хороскопских знакова Астека и Инка може се успоставити и са западним астролошким системом.

1720957337_dcfsd.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Ови древни народи имали су неколико астролошких система, укључујући печуански и друге, који се могу датирати у предазтечке народе. Ови системи су марљиво усавршавани и имали су дубоку повезаност са магијско-религијским обредима.

Кретање Месеца било је веома важно, док је астрологија била повезана са употребом халуциногених печурака, као што су пејот и мескалин. Проучавање астрологије обухватило је филозофију, социологију, астрономију и математику. Ово су описи свих 12 знакова који погађају тачно у срж.

Узвишеност јагњади - Ован

Одликује га егоцентричност, детињастост, претерана осетљивост, површност и брзи закључци. Људи у овом знаку су природни лидери, али могу бити себични, агресивни и склони прекомерном нервирању.

Зле силе - Бик

Особе рођене у овом знаку имају осетљиву и уметничку природу, али могу бити превише фокусиране на материјалне ствари и страсти. Затворени су, стабилни и често склони прекомерном коришћењу негативне енергије.

Спојене звезде - Близанци

Црно-беле карактеристике, променљивост у размишљању и осећањима су основне особине овог знака. Док једна звезда греје и сија осмехом, друга се повлачи и тугује.

Успаване змије - Рак

Преосетљива природа вођена вечном жељом за стабилношћу, али и снажним унутрашњим немиром и депресијом. Овај знак је проницљив и често чини невероватне ствари када је отписан.

Повратак ватреног млаза - Лав

Људи рођени у овом знаку су снажни, енергични, проактивни, тврдоглави и склони акцији. Плаше се досаде, али могу бити неодговорни и бурно реаговати. Њихова осећања контролише воља, а често се постављају као учитељи у различитим областима.

Божанска мајка - Богородица

Овај знак карактерише студиозност и склоност ка савршенству. Људи рођени под овим знаком су интелигентни и рационални, али такође преосетљиви и ситничави. Најјачи су у тешким временима, али дубоко пате када се суочавају са проблемима.

Скале - Вага

Знак између неба и земље, увек на ивици одлуке да се узлети или сруши. Филозофски настројени, склони су прекомерном размишљању и прилагодби. Такође су склони искривљавању истине и брзој промени става.

Набујала река - Шкорпија

Знак претеривања, вода која се не може обуздати или ограничити. Шкорпија је знак самосвести и дубоко скривених аспеката подсвести. Интуиција и страсти су у центру, уз склоност екстремним променама између љубави и мржње.

Јелен - Стрелац

Људи у овом знаку су обично весели, топли и интелектуални. Прави су, али могу правити грешке у избору партнера и бити склони нервози у тешким ситуацијама.

Камена змија - Јарац

Људи рођени у овом знаку често су предодређени за успех. Хладни су и студиозни, с нагласком на разуму над емоцијама. Ако сматрају да је циљ вредан труда, не жале време потребно за његову реализацију. Такође су одани пријатељи, али само ако су сигурни у узврат.

Време воде - Водолија

Овај знак означава период када је вода најизобилнија. Особе у овом знаку су непредвидљиве, интелектуалне и склоне доминацији. Могу бити недруштвене према непосредној околини, али добронамерне према странцима.

Мочвара - Рибе

Рибе су знак тајности и интроспекције. Воле да се повуку и пате, често не знајући разлог за то. Њихова интуиција је изузетно развијена, а често привлаче друге људе, манипулишући њима и потом их спасавајући.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas