Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСТВАРИЋЕ ВЕЛИКИ УСПЕХ У ДРУГОЈ ПОЛОВИНИ ГОДИНЕ: 3 хороскопска знака којима 2024. спрема лепа изненађења

Погледајте да ли сте међу овим срећницима

1713182582_Foto-Profimedia-horoskop-2024.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Постоје разна астролошка предвиђања која се баве тумачењем године у којој се налазимо. Мотиви ових предвиђања су углавном везани за успех, срец́у, љубав и богатство, а тичу се сваког хороскопског знака појединачно; 2024. година је вец́ одавно почела, а сада су се појавила астролошка истраживања која откривају који ц́е хороскопски знаци заиста успети до краја године. Верује се да ц́е ова три знака зодијака до краја године заиста успети да остваре љубавне или финансијске планове, а чак је јасно да ц́е им друга половина ове године бити успешнија од њеног почетка – ево дотичних знакова.

1. Близанци

До краја године, Близанци би могли да доживе успех кроз своју способност прилагођавања и комуникације. Кроз своју флексибилност и отвореност за нове идеје, могу очекивати напредак у каријери или постизање пословних циљева. Важно је да остану фокусирани, али и да искористе свој дар за умрежавање и изградњу корисних односа како би максимално искористили могуц́ности које им се пружају.

2. Лав

Лавови ц́е доживети успех у љубавним и породичним односима. Њихова харизма и самопоуздање могу привуц́и позитивне промене у дуготрајним романтичним везама или донети дубљу везу са новим партнером. Такође, могу да очекују хармонију и блискост унутар породице, подстичуц́и снажне везе и подршку међу најближима. Кључ је отвореност за комуникацију и спремност за заједничко улагање у односе.

3. Вага

Због способности постизања равнотеже, хармоније и дубљег разумевања, Вага ц́е цветати у блиским односима, посебно љубавним. Њихова способност прилагођавања и емпатије може им помоц́и да створе дубље и испуњеније везе у љубави и пријатељству. Важно им је да изразе своја осец́ања и потребе, али и да саслушају и цене потребе друге блиске особе. Комуникацијом и компромисом Ваге могу да остваре стабилне и срец́не љубавне везе које ц́е им донети радост и задовољство, пише Атма.

(НајЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas