Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСЕТИЋЕ ВЕЛИКУ МОЋ: 3 хороскопска знака привлаче богатство 7. октобра 2024

Захваљујући Месечевом квадрату са Сатурном повући ће сигурне потезе у вези са финансијама и неће се плашити да ризикују. 3 хороскопска знака привлаче богатство 7. октобра 2024

1728290216_74c83b1a1906de10e04b23ba6ace087dcbe54880.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће од 7. октобра 2024. 3 хороскопска знака почети да привлаче богатство. Захваљујући Месечевом квадрату са Сатурном повући ће сигурне потезе у вези са финансијама, неће се плашити да ризикују, осећаће се храбро и смело и привући новац и богатство.

Ован
Коначно сте на месту где се не осећате тако расејано као пре само неколико недеља. Када можете да се концентришете, можете све постићи, када стигнете, привлачите богатство и новац. Прилике се појављују, укључујући идеје о пасивном приходу, и ви бивате срећни. Током Месеца у квадрату са Сатурном, видећете против чега сте и доносити рационалне одлуке засноване на истини, а не на спекулацијама. Бићете на правом месту у право време кад вам прилика буде покуцала.

Лав
Постоји добар разлог зашто можете привући богатство - зато што сте спремни. Ништа од онога што се дешава није шок за вас, јер на томе радите месецима. Ви сте то створили, а сада се богатство везује за вас. И то је оно што сте желели. Током транзита Месечевог квадрата Сатурна видећете да можете себи да дозволите дарадите ствари на нове начине. Ви бирате ово друго, а вас бира богатство. Када једном уђете у ток и почнете да привлачите богатство, настављате докле год можете, а ту је умешан таленат који имате. Однесите тај таленат у банку.

Јарац
Нећете дозволити да Месец у квадрату са Сатурном спречи да привучете богатство за које стојите у реду. Иако сте добили сигнал да успорите и одустанете од изазова јер се плашите да покушате нешто ново - ви се ничега не плашите и 7. октобра имате прилику да зарадите много ако урадите праву ствар. А радити праву ствар је нека врста рутине за Јарца, тако да нема бриге. Овај дан вам помаже да осетите моћ у себи. Та моћ делује као магнет за све добре ствари и све корисне ствари, као што су новац и зарађивање новца. Привлачите богатство јер верујете да је то део ваше судбине, видите себе као богатог и стварате богатство.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas