Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНИ НАЈТЕЖЕ ПРОНАЛАЗЕ ПАРТНЕРА: Хороскпоски знаци који имају превисоке стандарде када је љубав у питању

Да ли ова три знака хороскопа увек завршавају сами?

1726664340_shutterstock_1505730152--4-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Заправо, није реч о недостацима, већ о високим стандардима које постављају

Неким женама зодијака чини се да им је тешко да пронађу партнера и често остају саме. Узрок није у недостатку лепоте или било чему другом, већ увек у њиховим високим стандардима који их спречавају да се задовоље са мање него што мисле да заслужују.

Девица

Девице као знак хороскопа су познате по томе што не прихватају просечне ствари и увек траже партнера који испуњава све њихове високе захтеве. Они желе особу која је интелигентна, уредна, одговорна и амбициозна. Њихова склоност ка детаљима и потреба за савршенством значе да ће пажљиво анализирати сваког потенцијалног партнера, тражећи знакове несавршености.

Иако многи не могу да испуне њихове високе стандарде, Девице су спремне да чекају праву особу која ће се уклопити у њихов савршени свет.

Вага

Ваге сањају о идеалној љубави и често постављају високе критеријуме када је у питању проналажење правог партнера. Они желе некога ко је шармантан, пажљив, естетски свестан и способан за дубоку емоционалну везу.

Као природни романтичари, Ваге увек верују у праву љубав из бајке. Њихов идеализам значи да ће тражити партнера који испуњава све њихове романтичне снове.

Иако је тешко пронаћи некога ко испуњава све ове критеријуме, Ваге су спремне да чекају јер верују да је права љубав вредна труда и чекања.

Шкорпија

Жене Шкорпије као знак хороскопа увек траже партнера који може да прати њихову страст и емоционалну дубину. Они желе некога ко је изузетно одан, страствен, мистериозан и способан за дубоку емоционалну везу.

Ове заводнице зодијака не задовољавају се површним везама. Њихова потреба за интензивним емоцијама и дубоком везом значи да ће тражити партнера који може да испуни њихове високе стандарде.

Иако је увек тешко наћи некога ко може да парира њиховом интензитету, жене Шкорпије су спремне да чекају јер верују да је права љубав вредна сваке борбе.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas