Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНИ ИМАЈУ НАЈТОПЛИЈЕ СРЦЕ: Ова 3 хороскопска знака одишу харизмом и добротом

Неки људи носе посебну светлост, са њима се осећате као да сте дошли кући - 3 хороскопска знака имају најтоплију душу.

1729080744_ad395e728a54e1fa7a01452ee3a5ea072f87704b.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп нам свакога дана доноси прогнозе према кретању планета у Сунчевом систему. Сваки човек има своју наталну карту која открива његове потенцијале и могућности које је добио датумом рођења и поставком небеских тела у том тренутку.

Према астолозима, сваки знак Зодијака има своје специфичности – а ова 3 знака имају најтоплију душу.

Бик


Постоје они који као да носе суштину дома у себи, а ове душе могу бити повезане само са једним и јединим, Биком, који нуди загрљај удобности који вас никада неће изневерити. Када сте с њима, можете спустити гард, знајући да ће са једнаком пажњом задржати ваше страхове и радости. То су људи који памте мале детаље - начин на који волите своју кафу, или ону причу коју сте испричали сто пута, али и даље слушају као да је први пут.

Њихова топлина никада не нестаје, чак и када је свет око вас у хаосу. У њиховом присуству налазите мир, у њиховој оданости налазите сигурност, а у њиховом додиру осећате право значење љубави.

Вага


Постоје они чије само постојање изгледа као сведочанство лепоте живог живота. Душа попут душе Ваге не хода само кроз живот – она клизи, доносећи са собом нежну равнотежу која умирује. Ове особе имају способност да виде свет очима других, разумеју и потврђују осећања која би други могли да превиде. Њихова топлина је мека светлост, која осветљава добро у другима и ствара простор у коме се сви осећају цењеним.

Свака интеракција је плес давања и узимања, слушања и дељења, све умотано у љубазност која се никада није усиљена. То је топлина која зрачи изнутра, додирујући свакога на свом путу нежним подсећањем да су вредни љубави и разумевања.

Лав


Ту су и душе које осветљавају сваку собу у коју уђу, њихова топлина је толико опипљива да се осећа као сунчан дан после дуге зиме. То су појединци који, попут Лава, носе своје срце на длану, а њихова великодушност не познаје границе. Они су ти који славе ваше успехе као да су њихови, који вас обасипају љубављу и чине да се осећате као најважнија особа на свету.

Њихова топлина је смела и неоспорна, блистав сјај који никога не оставља нетакнутим. Са њима сте увек добродошли, увек важни и увек вољени. Дају себе слободно, без резерве, јер у њиховим очима, што више љубави дају, више имају да је поделе са свима.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas