Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОДАНА, БРИЖНА И ЈАКА КАО СТЕНА: Најбоља жена је рођена у овом хороскопском знаку

Никада немојте да је пустите из свог живота

1717929712_ef7f0572a26a2699d2ae95c31ef55e5095b51132.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Астролози сматрају да су жене Бикови прве на листи најбољих жена у Зодијаку, пре свега због својих карактерних особина и животних планова.

Њу чине разни квалитети, од сталожености, толерантности и снаге, до велике одговорности, издржљивости и фокусираности.

Осећајна и стрпљива

Њена највећа снага лежи у два победничка квалитета које поседује – осећајност и стрпљивост. Благе је нарави, али то не значи да се њоме може манипулисати. О много чему има чврсто мишљење које се тешко може променити, а ако неко покуша да „тестира“ њене границе, пробудиће њен ватрени темперамент.

Воли природу и највише од свега жели да живи у пријатном и разнобојном окружењу.

Није авантуриста и не воли да ризикује, због чега не зна најбоље да се носи са наглим променама. Боље функционише у рутини и једноличности, због чега готово никада не тражи сама велике животне промене, већ их изазову неки спољни фактори. Ипак, каква год јој искуства живот донесе, брзо учи из њих и врло вероватно неће два пута поновити исту грешку. Један је од најпреданијих и најоданијих хороскопских знакова.

Страствена и нежна

У вези никад не шврља, а једном када се обавеже то је вероватно заувек. Мушкарац који жели да је освоји мора да буде спреман на доста удварања и завођења, јер то је пут до срца ове жене.

Љубавне партнере често изненади својом виртуозношћу у кревету. Секс доживљава као земљу фантазије у коју бежи од земаљских аспеката живота. Страствена и нежна, размазиће партнера у спаваћој соби, али и изван ње.

Љубавне односе воли да зачини секси разговорима и лукавим завођењем.

Ипак, мање јој је важно што јој партнер говори, већ су јој битнија његова дела.

Жена Бик се најбоље слаже са Раком, Девицом, Јарцем и Рибом. Једна од најпопуларнијих жена на свету рођених у знаку Бика је глумица Џесика Алба.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas