Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ОД ЊИХ НЕМА НИ ЈАЧИХ И ХРАБРИЈИХ: Мушкарце рођене у ова 4 знака одлучност чини страшним противницима

Њихова непоколебљива храброст и одлучност чине их страшним противницима

1720513893_shutterstock_2082577360--3-.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Вероватно сте размишљали о томе који хороскопски знаци поседују највећу снагу и отпорност.
Овом приликом се удубљујемо у астролошко царство да бисмо открили идентитете 4 зодијачка мушкарца позната по својој непоколебљивој снази.

Шкорпија

Мушкарци Шкорпије су попут океанских дубина – мистериозни, интензивни и невероватно отпорни. Захваљујући владавином Марса и Плутона, они поседују моћну мешавину одлучности и сналажљивости. Када се суочи са проблемима, мушкарац Шкорпија не само да преживи; он царује. Његова непоколебљива снага и усредсређеност га чине природном силом.

Јарац

Мушкарци Јарчеви су оличење издржљивости и снаге. Под владавином Сатурна, планете дисциплине, приступају животу са непоколебљивом одлучношћу која не познаје границе. Изазови су само одскочна даска за мушкарца Јарца, подстичући његову амбицију и водећи га ка успеху. Он такође поседује непоколебљиву посвећеност према својим циљевима.

Ован

Мушкарци Овнови су рођени лидери, вођени неустрашивом жељом за авантуром и освајањем. Под управом Марса, планете акције, они су неустрашиво борбени и не сметају им препреке или неуспеси. Мушкарци Овнови се лако боре са изазовима, користећи их као прилику да докажу своју храброст. Њихова храброст не познаје границе, што их чини једним од најхрабријих појединаца у зодијаку.

Лав

Мушкарци Лавови су попут правих лавова – поносни, краљевске природе и заштитнички настројени. Захваљујући владавини Сунца, они поседују урођено самопоуздање по коме се истичу. Изазови су једноставно прилике за мушкарца Лава да покаже своју снагу и отпорност. Њихова непоколебљива храброст и одлучност чине их страшним противницима, наводи Астро Талк.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas