Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД 19. АВГУСТА ОВИМ ХОРОСКОПСКИМ ЗНАЦИМА КРЕНУЋЕ НА БОЉЕ: Све звезде су на њиховој страни

Пун Месец и Сатрурн 19. августа 2024. дају моћ 4 хороскопска знака и помажу им да реше све проблеме и крену даље.

1724066737_61b0bba494d6f481149129b96f405fc20a516de1.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће пун Месец 19. августа бити у Водолији, а астролози говоре о томе да 4 хороскопска знака добијају моћ од звезда. Сматра се да су они урођеници заиста срећни и да ће се истаћи на свим нивоима - зауставиће се, саслушати и направити промену у животу. Снажан утицај планете Сатурн помаже им да се афирмишу на свим нивоима - добијају моћ да схвате у ком правцу иду, успеће да реше своје проблеме и донесу одлуку о будућности. И за њих почиње веома добар период.

Ован


Постоје тренуци када се запитате да ли ћете икада имати снаге да нешто промените. Док се борите да будете схваћени, видите много људи око себе за које се чини да су све схватили. Борите се да пронађете одговоре и комуницирате, а звезде схватају да вам је потребна њихова помоћ и 19. августа приметићете да сте много јачи него што мислите. Марс и Сатурн ће вам дати снагу да вас одведу тамо где желите. Све ово вам делује као благослов, као да је космос на вашој страни. Ви сте особа са интензивним осећањима и овај дан ће донети многе промене у вашем животу.

Бик


Овог понедљека вам све иде веома добро. С једне стране, уопште није изненађујуће што вам се могу десити добре ствари, али можда нисте очекивали неку веома лепу вест која ће вам донети неизмерну срећу. Све оно што вас је мучило у веи са породичним тајнама успећете да спакујете у мале пакетиће и опростите свима. Уколико схватите како да искористите моћ звезда у своју корист, онда би се ваш живот могао променити на изненађујуће начине. Могли бисте добити новац, уанпређење, срети неког псебног... Све је у игри.

Рибе


Марс формира јак квадрат са Сатурном и доноси вам много снаге. Колико год да се жалите да ствари не иду добро, ваш живот ће се пријатно променити у наредном периоду, а 19. август вам пружа енергију која вам је потребна да довршите све што сте зацртали. Живот је лепши него што мислите и све што треба да урадите јесте да уживате у сваком кораку овог путовања. Звезде најављују веома повољан период за вас и ваше најмилије, могућност проширења породице или вести о наследству.

Јарац


Време је да се припремите за дан трансформације. Сатурн вас позива да се ангажујете за оно што желите. А 19. август са собом носи наду за св рођене у знаку Јарца. То је све што вам треба да почнете да радите на својим пројектима. Дивно се проводите и покушавате да учините све што је у вашој моћи да остварите све о чему сте сањали, а овај понедејак је као први дан у недељи ко поручена полазн тачка. Удахните дубоко, биће ово дуго али лепо путовање. Циљ је потпуно другачији, бољи живот.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas