Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Очекује нас НАЈМОЋНИЈИ ПУН МЕСЕЦ У ГОДИНИ: На 4 знака ће посебно да утиче

У ноћи између 21. и 22. јуна стиже пун Месец у Јарцу, а астролози истичу да је реч о најмоћнијем пуном Месецу ове године, јер се поклапа са солстицијем, односно тренутком када је дан најдужи у години и када почиње лето.

1718630009_shutterstock_1044034966.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јунски пун Месец назива се још и "јагода" Месец јер у овом периоду, због Сунчевог осветљења из посебног угла, поприма специфичну нијансу у боји јагоде.

Пун Месец утицаће на све знакове Зодијака, али без бриге - овај астро догађај увек доноси јасноћу у забрињавајуће ситуације и даје прилике да се неки циклуси и поглавља вашег живота заврше. Пажњу на хороскоп највише треба да обрате Ован, Рак, Вага и Јарац, с обзиром да ће јунски пун Месец највише утицати на њих.

Астролози истичу и да ће прилив енергије Јарца у овом периоду помоћи свима да остану фокусирани и са обе ноге чврсто на земљи, па је ово идеално време за неке практичне послове, рад на напретку каријере и постизању циљева.

Но, хајде да видимо каква то прогноза чека горепоменута четири знака којима се смеше највеће промене у наредним данима.

Ован

Током периода пуног Месеца у центру пажње биће ваши лични циљеви и друштвени статус. Могуће је да ћете морати да се позабавите неким стварима везаним за брак, развод или професионални развој. Јунски пун Месец највише утиче на вашу финансијску сферу, а могуће је да вас ускоро чека неко пословно путовање или обука који ће умногоме помоћи у напретку ваше каријере.

Осетићете и огроман порив да нешто промените у свом животу, али ћете желети да доносите одлуку на основу онога што осећате у души, а не у глави. Савет астролога је да себе увек питате пре него што повучете неки потез да ли ће вас то учинити срећнијим, а живот испуњенијим.

Рак

Раку ће у овом периоду приоритет бити партнерски односи, односни љубавни живот. Можда ћете преиспитати своје изборе и чак их завршити. Борићете се за своје интересе и емоционалну сигурност и коначно ћете поставити границе. За емотивно испуњене Ракове могуће је да следе брак или почетак заједничког живота. Ако живите у иностранству или тежите пресељењу, можете се надати добијању боравишне дозволе.

Имаћете пуно среће у сфери финансија, не само када је реч о новцу који стичете кроз посао, већ вас очекује потенцијално наследство или враћање неког старог дуга.

Могуће је да ће у животу ваших родитеља доћи до значајних промена.

Вага

Вагама овај период доноси изазовне породичне догађаје и проблеме у дому. Могуће је да ћете преиспитати и променити своје приоритете у животу, а то може да значи и повратак на посао после породиљског одсуства, остваривање прихода од издавања некретина и слично. Промене очекују и Ваге који су родитељи. Будите спремни на разочарења, нешто неће ићи како сте планирали, а околина вас неће подржати, па ћете неочекивано морати да мењате своје планове. Ипак, немојте се фокусирати на негативно, све промене које стижу су за ваше веће добро.

Јарац

Овај период обележиће доношење важних одлука у вези личних односа и избора места за живот. Очекују вас занимљива познанства у романтичном смислу, веридба или чак и брак. Такође, када је реч о послу, и ту може бити веома важних догађаја као што је склапање важног посла, нови пројекат или потписивање неког споразума. Надолазећи лунардни догађаји у потпуности могу да преокрену сценарио вашег живота.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas