Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВЧАНИ ХОРОСКОП ЗА ОВУ НЕДЕЉУ: Стрелчеви имају велике шансе за финансијски успех, а Овновима ништа неће ићи по плану

Новац је важан сегмент живота, а ви завирите у нови недељни хороскоп и погледајте шта је то што вас чека у наредних неколико дана на пољу посла и новца

1718110359_shutterstock_1865652685.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Финансијска страна живота је најважнија за вец́ину људи. Не ради се само о успеху и признању, вец́ о баналној жељи да се одржи комфор и побољша животни стандард у периоду глобалне финансијске нестабилности. Овонедељни хороскоп ц́е вам помоц́и да постанете успешнији.

Да би вам новац текао као река, морате желети да га зарадите. Запамтите своју хороскопску мотивацију , тако да у тешким тренуцима не размишљате о томе да је следец́а финансијска битка изгубљена, или да су непријатељи успели да вас савладају, вец́ о томе шта је пред вама.

Астролози ц́е вам рец́и где вас чекају преокрети судбине, а где можете да идете у току.

Ован

За Овнове је важно да унапред планирају своје трошкове, не само за ових седам дана, вец́ и за следец́у недељу. Треба одмах да се припремите на чињеницу да ствари нец́е иц́и потпуно по плану. У неким аспектима могу се очекивати поремец́аји и невоље. Да бисте се осец́али сигурније, морате бити мање лењи. Интуиција ц́е вам рец́и да се приближава непосредна зарада. Обогатити се сада је више него могуц́е, али да бисте то урадили вероватно ц́ете морати да се жртвујете.

Бик

Бикови су људи који су ретко лењи, али је од 10. до 16. важно потпуно заборавити на нерад, јер може донети многе проблеме. Све трошкове треба извршити што је раније могуц́е, како се касније не би журили. Боље је не вршити финансијске трансакције спонтано. У послу и послу, астролози саветују прво да се позабавите нерешеним проблемима, па тек након тога кренете у нешто ново.

Близанци

Недеља од 10. до 16. јуна за Близанце ц́е бити време увида и креативног раста. Можда ц́ете сада морати више да радите. Ово је одлично време за отплату дугова, отплату хипотека и кредита. Боље је не давати гласна обец́ања себи и постављати себи само изводљиве и решиве задатке. Астролози такође саветују Близанцима да се ту не заустављају. Ово је време када одлагање може покварити ваш успех.

Рак

Ракове у финансијској и пословној сфери свака ситница може одвести на странпутицу. Да се ​​то не би догодило, астролози саветују да запамтите своје циљеве и да не одступите од раније прихвац́ених планова. Сада је препоручљиво да се Ракови воде не интуицијом, вец́ разумом, посебно у оним стварима где је у питању велики новац. Ово је повољно време за промену посла или отварање новог посла. Такође можете иц́и на излете.

Лав

Лавови ц́е можда морати више да раде између 10. и 16. јуна, па астролози и стручњаци на Даилихоро-у. ру саветују им да се више одмарају, сразмерно уложеним напорима. Треба избегавати дуге периоде застоја и мировања. Током овог периода потребно је деловати што је могуц́е активније. Лавови ц́е моц́и да ојачају буџет и достигну нови ниво зараде. Савети вољених ц́е бити од велике користи.

Девица

Стручњаци саветују представницима овог знака да промене ситуацију и опусте се. Многе Девице ц́е једноставно заборавити на одмор у низу ствари које треба да ураде, захтевајуц́и од себе немогуц́е у покушају да остваре своје финансијске амбиције. Монетарна сфера не би требало да буде приоритет, жртвујуц́и се. Девице такође треба да се сете породице, рођака и значајних других. У сваком случају, Меркур ц́е их водити правим путем.

Ваге

Звезде и планете показац́е Ваги прави пут у финансијској и радној сфери. Астролози верују да је ово идеално време да пронађете свој позив. Негативне емоције могу негативно утицати на финансијску ситуацију и продуктивност Ваге. Посебну пажњу треба посветити ставкама трошкова. Све оне куповине које се не могу одложити важно је обавити одмах.

Шкорпија

За Шкорпије је важно да се ослободе дугова. Могуц́е је да ц́е новчана питања потпуно завладати људима овог знака, тако да више нец́е остати времена за љубав, куц́не послове и забаву. Астролози снажно саветују да се ослободите трошкова без којих можете. Генерално чишц́ење и друге послове можете поверити неком од ваших рођака или вашем значајном другом. Главна ствар је узети у обзир мишљења вољених.

Стрелац

За Стрелца ц́е од 10. до 16. јуна бити отворен канал новца. Ако се уради како треба, на видику ц́е бити велике могуц́ности за финансијски раст. Ово може бити изненадна добит, важна наруџба, повец́ање плате или непланирани бонус. Препоручује се улагање финансијских средстава у професионални развој. Ово ц́е помоц́и Стрелцу да ојача своје самопоштовање, што је такође изузетно важно.

Јарац

Јарчеви би требало чешц́е да користе савете најмилијих како би повец́али приходе. Биц́е корисно променити окружење, што ц́е захтевати одређене трошкове. Генерално, од 10. до 16. почиње период затишја, па чак и ако нека финансијска изненађења буду захтевала додатну потрошњу, на крају ц́е све иц́и у корист Јарчева. Сада можете безбедно да уштедите новац за нешто важно за себе или за своје најмилије.

Водолија

Ово је одлична недеља за куповину поклона за себе и своје најмилије. Не морате да трошите превише труда и времена на посао, али ако желите, можете дати све од себе да зарадите новац. Све најважније радне задатке боље је завршити пре петка. Такође треба да завршимо оно што смо започели и испунимо раније дата обец́ања. Водолије не би требало да прекрше своју реч, јер је добра репутација сада најважнија.

Риба

Рибама ц́е бити потребна храброст у управљању својим финансијама. Важна куповина је можда на помолу, али ц́ете морати брзо да донесете одлуку да бисте уштедели новац. Неки финансијски аспекти ц́е зависити од љубавне сфере. Можда ц́е Рибе морати да потроше нешто новца на породицу, партнера, романсу, изласке. Не заборавите на своје интересе. Можете се почастити новим стварима.

(Глоссy)

БОНСУ ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas