Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВЧАНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 21. ЈУЛА: Водолије очекују велике промене, а Овнове ће Меркур и Венера "ведрити и облачити"

Погледајте шта су вам звезде припремиле за ову недељу када је новац у питању

1721050806_Foto-Shutterstock-novcani-horoskop-jul.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Постизање успеха у финансијском сектору је много лакше ако како планете функционишу.

Стрелац

Стрелци су често спремни на све како би постигли своје циљеве у послу и финансијама. Ове недеље, ни у ком случају не би требало да „идите преко главе“ зарад новчаног успеха. Ово је преплављено великим проблемима у будуц́ности. У послу и послу, Стрелцу ц́е бити потребни унутрашњи инстинкти. Астролози саветују да слушате себе не само при доношењу важних одлука, вец́ чак и при обичним куповинама. Стручњаци такође саветују да новац и радне планове делите са вољенима.

Јарац

Венера и Меркур ц́е ове људе учинити финансијски успешним и јаким, али ц́е им истовремено послати нове непријатеље и злонамернике. Ове недеље Јарчеви ц́е морати да се бори за своје место на сунцу, што би могло да резултује значајним повец́ањем прихода. Важно је да се не препустите негативним емоцијама, да верујете у свој успех и да не бацате новац. Стручњаци саветују и да се не преоптерец́ују активностима и послом. Важно је нац́и времена за остављање.

Водолија

Не покушавајте да све држите под контролом. Водолије треба да почну да импровизују. Звезде и планете позивају се на нове ствари, учење, почетак новог пута, промену окружења, па чак и промену животног тока. Бик не треба да одбија примамљиве понуде: неко или нешто ц́е свако предложити пут ка финансијском успеху, указујуц́и на добро плац́ену позицију и раст у каријери.

Риба

Мора се имати на уму да је тренутни положај планете погоднији за успех у стварима које захтевају кретање, активност и одлуку. Они који воле да заврши посао него што је потребно могу да рачунају на повишицу и додатно слободно време. Ово је одлично време за куповину и медицинске трошкове - одлазак код лекара, узимање тестова и тако даље.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas