Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊИМА ВЕРНОСТ НИЈЕ ЈАЧА СТРАНА: 3 хороскопска знака која често варају своје партнере

Са њима само опрезно

1724580428_68f31f275324644ea58a4ca0e05795407cb5bf43.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Важно је препознати знакове који указују на то да ваш партнер можда није потпуно искрен у вези. Неке особине и понашања могу бити показатељи да се неко задржава у вези из другачијих разлога него што се чини на први поглед.

1. Бик

Бикови су познати по својој привржености стабилности и сигурности. Међутим, понекад могу бити превише опрезни у вези, задржавајући се у њој иако нису потпуно емотивно инвестирани. Њихова потреба за осећајем сигурности може их навести да занемаре своје праве жеље и осећаје, задржавајући партнера само због стабилности коју пружа веза.

2. Водолија

Водолије су познате по својој независности и жељи за слободом. Могу бити шармантни и привлачни, али истовремено могу деловати дистанцирано или незаинтересовано за дубљу емоционалну повезаност. Њихова потреба за личном слободом може их натерати да држе своје партнере на одстојању, чинећи их да се осећају као да су у вези са неким ко није потпуно присутан или посвећен.

3. Стрелац

Стрелчеви су авантуристички духови који воле истраживати нове могућности и искуства. То може резултирати тиме да се партнери осећају као да су друга опција док Стрелчеви истражују свет око себе. Њихова склоност ка новим искуствима може их натерати да задрже партнера док истражују друге могућности, што може довести до осјећаја занемарености или недовољне пажње у вези.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas