Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊИМА ЈЕ ПОСАО НА ПРВОМ МЕСТУ: 4 хороскопска знака која стављају каријеру испред љубави

Погледајте о којим припадницима Зодијака је реч

1717753001_Foto-Shutterstock-karijera.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Хороскоп може да открије много тога о људима, а када су у питању приоритети у животу, неки знаци стављају посао изнад љубави и породице. Сазнајте више о тим знаковима Зодијака и зашто доносе такве животне одлуке.

Јарац

Јарчеви су познати по својој одлучности и амбицијама. Имају снажан унутрашњи нагон да успеју. Већину времена остављају породицу на другом месту и фокусирају се на посао. За њих пут до успеха значи хиљаде сати проведених у канцеларији. Веома су дисциплиновани и имају јасну визију будућности. Спремни су да уложе све да би изградили успех. Иако су добри радници и успешни лидери, идеју љубави и породице остављају за крај. А морају да схвате да је равнотежа кључна.

Девица

Девице су педантне и оријентисане на детаље. Веома су добре на послу и имају природну способност да се организују. Све задатке на послу завршавају изврсно, неопходни су у пројектима и теже савршенству. Све што је везано за професију им је на првом месту, док је породични живот у запећку, чак не траже превише пажње од својих најмилијих. И онда е само једног дана пробуде и горко се кају.

Шкорпија

Шкорпије су страствене и интензивне. А тај интензитет посебно је видљив на послу, у професионалном животу. Познати су по својој посвећености и истрајности. Постају толико фокусиране на своју каријеру да занемарују породицу. Траже успех на сваком кораку, а када не успеју, затварају се у себе. Понекад их то одваја од најмилијих и гура у усамљеност. Морају да знају да страст за успехом не сме да надјача љубав и породицу.

Ован

Овнови су амбициозни и добри лидери. Рођени су да буду шефови и траже конкуренцију у свакој средини. Увек су у потрази за новим изазовима и могућностима да докажу своје квалитете. Та њихова амбициозна природа угрожава њихов приватни живот и кошта их времена с породицом. Кључно је да нађу равнотежу између посла и љубави за најмилије.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas