Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊИХОВА СУДБИНА ЈЕ ЗАПИСАНА У ЗВЕЗДАМА: 4 хороскопска знака су предодређена за велике ствари

Да ли се икада запитате да ли звезде имају план за вас?

1723807145_923160_shutterstock-2313020775_orig.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Било да се ради о њиховим урођеним квалитетима, јединственим снагама или космичким усклађеностима, ови знаци се истичу у небеској сфери.

Било да се ради о њиховим урођеним квалитетима, јединственим снагама или космичким усклађењима, ови се знакови истичу у небеској сфери.

Ован

Ован, први знак Зодијака, познат је по својој смелости и пионирском духу. Појединци рођени у овом ватреном знаку често су вођени немилосрдном жељом да воде и освајају. Њихова динамична енергија и неустрашивост покрећу их према величини, било у предузетништву, спорту или било којем другом подручју где се цени иницијатива и храброст.

Лав

Лавовима влада Сунце, средиште нашег соларног система, а ова небеска асоцијација прожима их природном харизмом и лидерским квалитетима. Лавови напредују у средишту пажње, често постижући величину својом креативношћу, великодушношћу и страшћу. Њихова способност инспирисања и уздизања других чини их рођеним вођама и утицајним особама.

Шкорпија

Шкорпије су познати по свом интензитету и стратешком начину размишљања. Под владавином Плутона, планета трансформације и моћи, Шкорпије поседују дубоко усађену интуицију која им омогућује фино сналажење у сложеним ситуацијама. Њихова одлучност и отпорност често их доводе до постизања величине кроз њихову способност претварања изазова у прилике.

Јарац

Јарчеве покрећу амбиција и снажан осећај сврхе. Симболизовани планинском козом, ови се појединци постојано пењу према својим циљевима с непоколебљивом одлучношћу и дисциплином. Под владавином Сатурна, планете структуре и одговорности, Јарци често постижу величину својом практичношћу, отпорношћу и снажном радном етиком.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas