Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКАД НЕ ОПРАШТАЈУ ИЗДАЈУ: 3 хороскопска знака која никоме не дају другу шансу

Они не верују да људи могу да се промене

1726231876_6f07a715625930526738144be1a0c41ce9cce601.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје људи који верују да се свако може променити. Али, постоје и они који скептично врте главом на ту идеју. За њих, прошлост говори више од било каквих обећања о будућности, и тешко их је уверити да би неко могао заиста постати бољи. Ево о којим хороскопским знаковима је реч.

Шкорпија

Шкорпије су познате по интензитету и дубоким емоцијама, али и по снажној интуицији која их ретко превари. Када Шкорпија процени некога, тај суд остаје уклесан у камену. Њихово поверење није лако задобити, а када их неко изневери, тешко им је поверовати да би та особа могла еволуирати на боље.

Изузетно су осетљиви на издају и манипулацију. Када једном открију тамнију страну нечије особности, тешко им је да занемаре те сенке, без обзира колико се та особа труди доказати супротно. Знају да се људи често приказују у бољем светлу него што заслужују, и сумњају у искреност таквих покушаја. Иако су сами знак трансформације, промене других људи доживљавају као привремене илузије, док се права природа пре или касније опет не покаже.

Бик

Стабилност и потреба за сигурношћу огледа се и у ставовима Бикова према људима. Кад једном формирају мишљење о некоме, тешко га мењају. За Бика, прошлост је најбољи показатељ будућег понашања, а идеја да се људи могу потпуно променити једноставно им звучи превише нестварно да би била истинита.

Скептични су према идеји да се основна природа човека може изменити. Њихов практичан и конзервативан приступ животу значи да верују да људи остају оно што јесу, без обзира на све. Цене стабилност и доследност, па када виде некога ко се изненада покушава „поправити“, често мисле да је то само фаза или привремена промена. Њихова мантра је: „Једном такав, увек такав“, и тешко их је убедити у супротно.

Девица

Њихов критички ум омогућава им да брзо процене људе, а њихови стандарди су невероватно високи. Када Девица види да је неко једном погрешио, тешко ће поверовати да та особа може значајно напредовати и постати боља верзија себе. Оне су скептичне према људској способности за стварне, трајне промене.

Девице верују у рад, труд и дисциплину, а ако неко није доследно показао те квалитете, тешко их је уверити да ће се та особа сада одједном променити. Њихова склоност анализирању сваке ситуације и сваког понашања значи да ће пре приметити ситне пропусте него велике кораке напред, што их чини врло опрезнима када је реч о веровању у нечији напредак.

(Индеx)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas