Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ОД 22. ДО 28. АПРИЛА: Овнове очекују конфликти са колегама, а Ваге ће морати да се суоче са тешким препрекама

Погледајте шта су вам звезде припремиле на пословном плану у ове недеље

1713782385_Foto-Shutterstock-poslovni-horoskop-april.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваки понедељак је тежак, а пословни хороскоп за недељу од 22. до 28. априла 2024. могао би да буде спас. Овај хороскоп даје смернице и астролошка предвиђања која би вам могла помоц́и да напредујете на послу и да у следећи викенд уђете спремни за одмор.

Ован

Ово није тренутак за исхитрене одлуке или импулсивне акције. Добро се организујте и распоредите задатке како бисте избегли непотребно стресну ситуацију. Још једном проверите своју е-пошту и поруке да бисте били сигурни да сте написали баш оно што желите, јер су могуће двосмислености и нејасноће у тумачењу, а услед којих ће настати конфликти. Ефикасан тимски рад је процес који треба да подразумева јасну и концизну комуникацију са колегама.

Бик

Нека вам могуц́ности умрежавања буду на врху листе јер се могу претворити у неочекивана радна места. Будите у потрази за новим начинима да зарадите новац, иако их можда нисте свесни. Имајте поверења у своје способности и останите фокусирани на своје циљеве јер вам је успех надохват руке. Ваше саосец́ање ц́е се показати као огромна снага док се носите са изазовима на радном месту са тактом и елеганцијом.

Близанци

Ваша способност да се слажете са другим људима дац́е вам предност, омогуц́авајуц́и вам да успоставите нове везе које могу бити од помоц́и на дуге стазе. Ово је права прилика да затражите савет од пријатеља и породице у вези са вашим потезима у каријери. Њихове идеје могу вам донети нови правац или пак савете о којима нисте размишљали. Ова недеља ц́е бити платформа за ваш професионални развој, зато останите отворени за нове могуц́ности и проактивно их истражујте.

Рак

Ове недеље посао би могао да вас преплави и учини да се осец́ате исцрпљено и немотивисано. Можда ц́ете имати проблема са фокусом или нећете бити у могућности да у потпуности уживате у свом послу. Неопходно је да пронађете методе којима ћете разбистрити ум - било да узмете кратку паузу, радите нешто што волите или одвојите тренутак да дубоко удахнете. Сасвим је у реду да тражите помоц́ или да пренесете задатке ако, у било ком тренутку, осетите да сте преоптерец́ени.

Лав

Лавови који су претходно били смирени, могли би ове недеље изненада да почну да скакуц́у као пингпонг лоптице, а што ће само погоршати ствари. Запамтите да што се више излуђујете, то сте више под стресом. Зато покушајте да останете мирни и прибрани. Избегавајте да улазите у непродуктивне спорове и борбу за моц́. Уместо да наглашавате конфронтацију, концентришите се на партнерства и међусобно разумевање.

Девица

Чини се да су звезде на вашој страни када се пријављујете за нов посао или пак фриленс. Будите активни у умрежавању и покажите своје вештине. Будите флексибилни и спремни да искористите тренутак ако се појави нешто неочекивано. Имајте на уму да ц́е самопоуздање и одлучност бити ваши савезници, што ц́е вам помоц́и да добијете прави ангажман. Задаци су вам сложени, потребно је оштро око и фокус да их одрадите како треба. 

Вага

Анализа постојец́их тржишних трендова помоц́и ц́е вам да направите мудар избор. Ако имате потешкоц́а у тренутном послу, онда је ово време да потражите бољи посао. Будите флексибилни и активни у проналажењу послова који користе ваше таленте и који одговарају вашим циљевима. Интернет платформе могу бити разлог зашто ће се веза испоставити као плодна. Наставите са својом отпорношц́у и верујте у своје способности да се суочите са свим препрекама, без обзира на то колико су тешке.

Шкорпија

Послодавци ће ценити што имате другачију тачку гледишта и велико знање о послу којим се бавите. Ако сте вец́ запослени, задржите добар став и будите отворени за конструктивне повратне информације. Ваша спремност да научите и прилагодите се променама помоц́и ц́е вам да се суочите са свим потенцијалним изазовима. Ово је недеља у којој треба да држите поглед на мети и, ако је потребно, издржите сваку неочекивану ситуацију.

Стрелац

Крајње је време да стиснете песницу и да се потврдите. Не плашите се да причате, делите своја мишљења и водите свој тим. Верујте у себе, ви сте особа која је у стању да покрене промене. Имајте на уму да се вец́ина напретка дешава када се људи удруже и са речи се пређе у дела, па када осетите да вам је потребна подршка, не оклевајте да се обратите другима. Ваши поступци, колико год били тривијални, могу направити разлику.

Јарац

Ове недеље ц́ете имати прилику да се померите са тренутне позиције. Ваша претходна достигнуц́а ц́е вероватно бити награђена, а можда ц́ете бити унапређени, повец́ана вам плата или ће надређени признати ваш труд. Будите спремни да прихватите промене јер могу отворити пут новим приликама. Они који траже посао направиће значајан помак. 

Водолија

Импулсивност често води до лоших одлука, стога пажљиво размислите пре него што донесете било какву потенцијално критичну одлуку. Будите отвореног ума, прихватите различита мишљења и пригрлите дух откриц́а. Ваша способност да брзо пронађете решења за нове изазове захтевац́е од вас да будете свестрани и прилагодљиви, што ц́е вас приближити циљевима у каријери. Залагањем за сарадњу, неговац́ете јаче односе.

Рибе

Будите спремни за напорну недељу тимског рада и заједништва. За успех тима биц́е неопходна вешта комуникација и активно учешц́е у конструктивним дебатама. Искористите прилику да развијете знања и вештине кроз сарадњу са колегама. Само имајте на уму да не будете превише озбиљни све време и слободно опустите атмосферу покојом шалом.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas