Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 28. ЈУЛА ДО 3. АВГУСТА: Вагама колеге СПЛЕТКАРЕ иза леђа, Ракове ће привући УГЛЕДНА ОСОБА

Vодолијама треба много одмора и сна. У противном могу да очекују пад имунитета и појачану нервозу. Рибама ће однос с колегама патити због мањка комуникације и сарадње.

1722153479_shutterstock_1810425901.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Водолијама треба много одмора и сна. У противном могу да очекују пад имунитета и појачану нервозу. Рибама ће однос с колегама патити због мањка комуникације и сарадње.

Ован

Посао: Озбиљно ћете размишљати о упуштању у приватно предузетништво или о промени посла. Немојте брзати с одлукама, имате довољно времена да до танчина проанализирате колико вам се промена исплати.

Љубав: Дани означавају праву ренесансу љубавних и породичних односа па уживајте без задршке. Ако прижељкујете везу, могли бисте да упознате особу која ће вас заинтересовати. Пут до љубави водиће преко пријатељства и дружења у што већем кругу људи.

Здравље: Нема бољег тренутка од овог да започнете дијету и најавите рат сувишним килограмима. Одважни сте и упорни па вам вежбање неће представљати проблем. На мору што више пливајте и умерено се сунчајте.

Најбољи дан: 1. август

Најлошији дан: 3. август

Бик

Посао: Меркурова подршка из знака Девице, биће заслужна за ваш већи углед. Могли бисте да примите награду за рад или као уметник уживате у већој популарности. Осмишљавајте и стварајте – време је да се наметнете.

Љубав: Порасли су вам шарм и привлачност, а с њима и изгледи за срећу. Осећате се способнима да истиснете супарнике из игре. Бићете зависни од особе коју волите, а другој страни ће то импоновати. Ако сте у браку, неко од родитеља превише утиче на вас и смета.

Здравље: Напети сте и укочени, због чега што пре морате да пронађете начин за опуштање. Некима ће помоћи опуштајућа купка, а некима лагана шетња. Припазите на своје осетљиво грло и преконтролишите рад штитне жлезде.

Најбољи дан: 28. јул

Најлошији дан: 2. август

Близанци

Посао: Могли бисте да добијете награду за свој рад или зараду од обављеног посла, продаје, трговине. Припазите се непотребних трошкова, будите практични и купујте мудро. Чувајте новчаник и вредне ствари.

Љубав: Што више се дружите, нека и други уживају у вашој срдачности и забављачком таленту. Прави је тренутак за венчање, освајање, трудноћу или напросто флерт. Наклоњена Венера вас пролепшава и чини симпатичнима околини, те уноси шарм у ваш начин комуникације.

Здравље: Посветите се спорту и рекреацији који ће вам помоћи да на конструктиван начин потрошите вишак енергије. У одличном сте периоду па вам не прети већи стрес или здравствени поремећаји. Бићете изузетно витални.

Најбољи дан: 31. јул

Најлошији дан: 29. јул

Рак

Посао: Иако вам због презаузетости неће бити лако, немојте се штедети. Најбоље прилике иду управо вама усусрет, зато упрегните своју енергију, знање и таленте и прихватите све што вам се понуди.

Љубав: Немојте бити толико усмерени на посао. Радије с породицом идите негде на море и забавите се јер ће промена околине подстицајно деловати на ваш однос. Самце ће привући особа која ужива велик углед у својим друштвеним и пословним круговима.

Здравље: Пословне или породичне бриге одразиће се на ваше здравље. Желудачне тегобе и главобоље биће уско повезане с накупљеним стресом. Ако боравите на мору, сунчање ће вам наштетити ако у њему претерате.

Најбољи дан: 2. август

Најлошији дан: 30. јул

Лав

Посао: Без проблема ћете се носити и с најзахтевнијим обавезама. Ако се бавите послом везаним за комуникације, предстоји вам склапање важних контаката који ће се у будућности показати од велике користи.

Љубав: Венера је и даље у вашем знаку, искористите је! Слободни, обратите пажњу на занимљиву особу која ће вас освојити не само привлачним изгледом, него и завидним интелектуалним способностима. Брачни односи и везе ојачане су квалитетнијом комуникацијом.

Здравље: Избегавајте сувише зачињену храну и радије се приклоните лаганој медитеранској исхрани. Без обзира на пријатне контакте с околином, потребни су вам тренуци самоће и одмора како бисте се напунили позитивном енергијом.

Најбољи дан: 31. јул

Најлошији дан: 28. јул

Девица

Посао: Све што је стајало на месту и мучило вас својом неизвесношћу, покренуће се напред. Бићете отворени према упијању новог знања. Исказаћете се креативним и практичним решењима.

Љубав: Искуства из прошлости утицаће на збивања и умањити ваше задовољство тренутном ситуацијом. Склони сте скривању осјћања. Отежано ћете разумети партнера - немојте бити толико сумњичави. Ваше оптужбе према њему су неумесне и претеране.

Здравље: Због исцрпљености и умора имунитет вам је у паду, стога обогатите исхрану свежим воћем и поврћем. Имаћете појачану потребу за друштвеним животом и изласцима, али и бављењем запостављених хобија.

Најбољи дан: 29. јул

Најлошији дан: 1. август

Вага

Посао: Тешко ћете налазити мотивацију за обављање чак и најбаналнијих послова. Мораћете да преузмете део послова својих колега и више се одричете за туђи напредак. Неке особе ће вам сплеткарити иза леђа.

Љубав: Недеља је одлична за све што је повезано с путовањима или контактима с удаљеним местима. На путовању или боравећи на неком од морских одредишта, могли бисте да упознате нову симпатију. Ваш однос ће се врло брзо претворити у страствену везу.

Здравље: Окрените се друштвеном животу, а посао оставите мало по страни. Треба вам што више забаве и доброг друштва. Владавина знака Лава даје вам обиље енергије, али вас Меркур излаже тегобама с дисајним органима.

Најбољи дан: 30. јул

Најлошији дан: 3. август

Шкорпија

Посао: Обавезе ће захтевати од вас појачани психички напор. Припазите да вас неко не закине када су посреди финансије. Могли бисте да напредујете, али ће се неко томе јако противити или вас кочити.

Љубав: Више порадите на комуникацији с партнером јер би ваш однос могао озбиљно да се заоштри. Брачна криза се појачава према крају недеље. Партнер ће вас довести пред свршен чин и нешто ћете морати брзо да одлучите. Самцима нове особе улазе у живот.

Здравље: Ваш ослабљени имунитет довешће до умора, раздражљивости и несанице. Припазите на бешику и јајнике ако сте жена. Психички умор и деконцентрацију најбоље ћете отклонити Б-витаминима и уредним начином живота.

Најбољи дан: 2. август

Најлошији дан: 28. јул

Стрелац

Посао: Могућност да напредујете или остварите неки од циљева, нагнаће многе на прековремени рад. Могућа су нова партнерства, обнове старих и проверених веза, па и сарадња с неким из породичног круга.

Љубав: Љубавном успеху допринеће ваш шарм, а нарочито комуникацијске вештине. Могла би да вам се догоди нова љубав или ћете изгладити размирице с партнером и почети испочетка. Ако сте у браку, могуће су пролазне свађе због карактерних разлика.

Здравље: У одличном сте периоду па са здрављем не би требало да имате проблема. Ако их и буде, биће пролазни и неће оставити последице. Посветите се нези тела и улепшавању, промените фризуру и боју косе.

Најбољи дан: 31. јул

Најлошији дан: 1. август

Јарац

Посао: Везе и познанства биће од пресудне важности за ваше напредовање. Ако сарађујете с иностранством, очекују вас позитивне новости. Срећа ће вас пратити у полагању испита и новчаним подухватима. Неки ће напредовати.

Љубав: Партнер ће вам пружати већу подршку, али не и изливе љубави. Можда је разлог ваша љубомора која га одбија од вас. Спутајте неповерење па ће се и однос учврстити. Ако сте у вези, биће потребно много међусобне толеранције да би однос успео.

Здравље: Упркос напорном и претрпаном дневном распореду, здравље ће вас одлично служити. Вишак енергије најбоље ћете потрошити у теретани. Но могућа је појава психичког умора и претерано жртвовање за нечију добробит.

Најбољи дан: 29. јул

Најлошији дан: 2. август

Водолија

Посао: Кретање Меркура вашим пољем новца утицаће на пораст зараде или вас нагнати на крупнија улагања, на пример у некретнине. Ако очекујете вредан поклон или наследство, и то је сада могуће.

Љубав: Немојте да дозволите родбини и родитељима да својим саветима ремете ваш љубавни склад. Смирите свој темперамент јер вас свадљивост омета у исправном просуђивању. Обуздајте наглост и склоност увеличавању јер ћете партнера непотребно удаљити од себе.

Здравље: Вашем организму ће требати много одмора и сна. У противном очекујте пад имунитета и појачану нервозу. Брините о здрављу јер ће вас неке ситуације, нарочито оне пословне, прилично ослабити и учинити нервознима.

Најбољи дан: 31. јул

Најлошији дан: 28. јул

Рибе

Посао: Однос с колегама патиће због мањка комуникације и сарадње. Недостајаће вам мотивације, а ваш рад ће бити изложен критици. Од вас се очекује немогуће па ће вас тај терет чинити напетим.

Љубав: Према партнеру ћете бити сумњичави, што ће довести до вербалних окршаја. Обуздајте свој темперамент и добро промислите пре него што започнете с неутемељеним оптужбама. Некима би на радном месту могао да почне да се свиђа нови колега.

Здравље: Схватићете да сте помало запустили свој изглед и посетићете фризера или отићи у куповину по модернију гардеробу. АКо имате озбиљнијих здравствених тегоба, одлично је време да почнете да се лечите и бринете о себи.

Најбољи дан: 3. август

Најлошији дан: 1. август

(Курир.рс/ 24сата.хр/ Л. С.)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas