Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 24. ЈУНА ДО 1. ЈУЛА: Ракове и Близанце очекује увећање прихода, а Лавове тајна веза са заузетом ососбом

Погледајте шта су вам звезде припремиле за последњу недељу јуна

1719142856_024691008d4cab328f29cc410701f001e030feb5.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Венера, Меркур и Сунце налазе се у Раку, тако да су одлуке које доносимо под снажним утицајем наших осећања. Венера у Раку прави позитиван аспекат са Марсом из Бика, тако да први пут у 2024. години имамо добар однос мушког и женског принципа, па су могуће нове романсе на основу искрене привлачности. Јупитер у Близанцима доноси нове идеје, појачану комуникацију али и завршавање папирологије.

ОВАН

Посао - Наглашено четврто поље може да вам донесе рад од куће. Такође, због породичних околности ћете бити деконцентрисани, јер ћете желити да се посветите другим обавезама. Марс у Бику доноси вам солидну зараду, тако да нећете остати без пара.

Љубав - Венера у Раку даје предност осећањима изнад разума, тако да можете да очекујете изливе нежности од стране партнера. Венера у Раку може да вам донесе и романтичан сусрет. Пријаће вам особе које су природне, спонтане и искрене.

Здравље - Добро.

БИК

Посао - Марс у вашем знаку доноси вам потребу да мењате ствари на послу, па макар вас то коштало мира. Ипак, Венера, Меркур и Сунце у Раку доносе вам повољне исходне преговора, тако да можете да очекујете разрешење. Ако сте прижељкивали неки важан папир, то може да се реши у наредним данима.

Љубав - Венера у Раку чини вас осетљивим, али и романтичним. Потребна вам је додатна пажња, али и стабилан ослонац у емотивним односима. Једно познанство може да почне из обичног дописивања, а онда да се претвори у нешто више. У вашем окужењу налази се особа која вам се допада.

Здравље - Добро.

БЛИЗАНЦИ

Посао - Меркур у Раку доноси вам одличне дане за новац. Паре ће се лепити за вас, тако да ћете имати зараду најмање од два паралелна посла. Финансије ће вам бити приоритет, а није ни лош период за улагање. Јупитер у вашем знаку вам олакшава многе ствари, па су вам врата свугде отворена.

Љубав - Јупитер у првом пољу указује да је партнерски однос срж ваше стаблности. Због тога ћете радити на унапређењу односа са вољеном особом. Уколико сте слободни, спремите се за познанства која могу да вам промене живот.

Здравље - Одлично.

РАК

Посао - Сезона вашег знака доноси вам пуно могућности. Имате шасну да зарадите велики новац, али и потпишете уговор. Планете су на вашој страни, тако да ће било каква иницијатива бити плодоносна у наредним данима. Имаћете и одличну подршку пријатеља.

Љубав - Венера у вашем знаку доноси вам емотивно буђење. Бићете неодољиви за особе супротног пола, јер сте тренутно један од најлепших знакова у Зодијаку. Можете лако да се заљубите и започнете нову романсу. Многи ће приметити како сте се пролепшали.

Здравље - Одлично.

ЛАВ

Посао - Наглашено дванаесто поље доноси вам период у којем желите да будете повучени. Не откривате своје потезе, а веома сте неповерљиви према сарадницима јер не знате коме да верујете. Истина је да на послу ништа није онако како изгледа да јесте, а веома је важно да не наседате на велика обећања.

Љубав - Венера у Раку доноси вам тајну симпатију. То је неко ко вас привлачи, али не желите да откривате своја осећања. Могућа је тајна веза са особом која можда није слободна. Склони сте тајним аферама, али пазите да неко не повреди ваша осећања.

Здравље - Психолошки проблеми.

ДЕВИЦА

Посао - Меркур у Раку доноси вам за остварење циљева, али и подршку утицајних пријатеља. У наредним данима имате шансе да остварите неки сан, који вам дуже време припада. Звезде су вам наклоњене, тако да ћете уживати у успешним данима.

Љубав - Венера у Раку доноси вам преокрет на емотивном плану. Особа коју посматрате као пријатеља ће вам изјавити љубав. Уколико сте били незадовољни у емотивном смислу, наредна недеља вам доноси преокрет.

Здравље - Добро.

ВАГА

Посао - Наглашено десето поље доноси вам пуно посла, али и нове изазове у каријери. Неко ће вам понудити да напредујете у фирми, али ћете то доживљавати стресније него што јесте. Веома сте осетљиви и све критике доживљавате лично, тако да вас је лако увредити у овом периоду.

Љубав - Венера у Раку и Марс у Бику доноси летњу авантуру. Могућност почетка нове романсе са неким ко вам истински одговара. Коначно сте у бољој фази за љубав и то ћете отворено показивати. Венера у Раку доноси вам и романсу на послу.

Здравље - Лошије.

ШКОРПИЈА

Посао - Наглашено девето поље доноси вам лепу недељу за планирање путовања. Идеалан је период године да промените амбијент, па чак и прихватите понуду за посао у другом граду. Боље се осећате, па сте полетни и расположени.

Љубав  - Венера у деветом пољу може да донесе романсу на путовању. Уколико отпутујете са драгом особом, то ће унапредитит ваш однос, тако да је идеалан период године за бег поред воде. Пријаће вам Ракови.

Здравље  - Добро.

СТРЕЛАЦ

Посао - Венера у Раку доноси вам одличну зараду на послу или могућност повишице. У добром сте период за спонзорства и располагање туђом имовином, тако да ће новац да се лепи за вас. Јупитер у Близанцима искористите да добијете на популарности и промовисање пословних пројеката.

Љубав - Меркур вам доноси сусрет са неким ко ће вам бити пивлачан. То је неко ко је затворенији али гаји наклоност према вама. Поједини Стрелчеви ће имати сусрет са разведеном особом. Пријаће вам Ракови и Близанци.

Здравље - Пазите на исхрану.

ЈАРАЦ

Посао - Јупитер у Близанцима доноси вам проширење посла. Због тога можете да радите два посла одједном. Планете у Раку вам доносе бољи имиџ и могућност да добијете на популарности захваљујући послу који радите. Искористите позицију планета да радите нешто креативније.

Љубав - Венера у Раку доноси вам сусрет са особом која је позната широј јавности. То је неко ко је младолик и природно леп, а вама ће бити привлачан. Ако сте у вези која траје годинама, лако можете да станете на "луди камен".

Здравље - Добро.

ВОДОЛИЈА

Посао - Наглашено шесто поље доноси вам брдо посла, али ће вам пријати убрзан темпо рада. Имате могућност да радите нешто креативиније, па ћете бити испуњени што имате обавезе које вам пријају. Уколико планирате да се бавите некретнинама, оставите то за јул месец.

Љубав - Сунце у Раку доноси вам љубав преко пословних контаката. Упознаћете особу која је амбициозна и концентрисана на посао, али ћете успети да остварите занимљиву комуникацију. Ракови су вам изазовни у овом периоду.

Здравље - Мењате навике и исхрану.

РИБЕ

Посао - Венера, Меркур и Сунце у Раку доносе вам инспиративну недељу са пуно познанстава. Сада стварате контакте за јесен, тако да су вам многа врата отворена. Марс у Бику даје вам велику преговарачку моћ, па имате шансе да убедите друге у своје ставове.

Љубав - Венера у Раку доноси вам нову љубав и леп период за проширење породице. Уколико сте слободни, пред вама је недеља која може да вам доенсе заљубљивање. Могли бисте лако да сретнете некога ко је баш по "вашој мери".

Здравље - Одлично.

(Звездица/ Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas