Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 23. ДО 29. СЕПТЕМБРА 2024: Ко ће желети да да отказ, а чије ће намере уплашити партнера

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 23. до 29. септембра 2024. године.

1726999721_451569_72903-horodskop-orig_f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Недељни хороскоп каже да ће седмица од 23. до 29. септембра 2024. године бити занимљива за већину знакова. Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике да никако не пропустите!

Ован

Према недељном хороскопу од 23. до 29. септембра 2024, вашег партнера уплашиће озбиљност ваших намера. Тачно знате шта желите и шта очекујете од везе. Само морате имати више стрпљења и толеранције. Потребан вам је посао који доноси већу плату, само будите реални шта можете. Новац неће пасти с неба. Морате да се посветите здрављу.

Бик

Коначно ћете се посветити породици. Парови ће имати турбулентан период па ће морати да покажу толеранцију и да не улазе у конфликте. Ништа се вама не догађа случајно, па ни лоше ствари. Али сад држите све ствари под контролом. Само не журите. Узимајте терапију, крећите се и све ће доћи на своје место, саветује недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024.

Близанци

Тренутно живите обичан живот, али то вам прија. Заситили сте се гужве и провода, сад желите само мир и тишину. Са вољеном особом сте у хармонији. Ова недеља би некима од вас могла донети преокрет у каријери. Неће вам бити нимало лако, а пред викенд ће бити замршено. Будите опрезни са хроничним бољкама, али и на улици, саветује недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024.

Рак

Према недељном хороскопу од 23. до 29. септембра 2024. неки од вас ће се бавити туђим животима и пропустити прилику да среде свој љубавни живот  Пред вама су дани када ћете вероватно имати прилику да покажете колико сте луцидни, маштовити и креативни. Један изазов ћете прихватити отвореног ума и срца. Неки ће открити своје скривене таленте. Осећате се уморно, али добро.

Лав

У вашем љубавном животу појавиће се неко нов, сјајан као сунце. То сте дуго чекали и нећете моћи да верујете да вам се дешава. Време је да се више крећете, али не морате да претерујете. Ових дана стижу вам конкретни пословни резултати, а они ће вам показати да ли сте на право путу. Одлично се осећате, а било би ош боље када бисте били дисциплиновани, саветује недељни хороскоп.

Девица

С партнером ћете проћи кроз занимљива искуства и открити нешто ново и схватит зашто се волите. А самци ће бити отворени за нова искуства. предвиђа недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024. Неко ће на послу мерити ваша достигнућа, али нема разлога да се плашите, бићете добро оцењени и добти позицију и повишицу како сте се договорил. Мање једите, више се крећите, то је начин да скинете килограме.

Вага

Недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024. открива да ће се ваша страст пробудила и захтева више љубавне акције. Само морате да се договорите са другом страном куда ћете даље. Решићете важне пословне проблеме. Пред вама се отварају нове могућности и не смете да их пропутите. Само будите позитивни и пронађите снагу. Напети сте, а за то вам је набоље да вежбате и медитирате.

Шкорпија

Ваша емотивна прича је као ролеркостер, час је бајка, час рутина. Морате да балансирате и да не заборавите шта сте чинли када вам је било лепо. Уколико радите као наставник или у образовању, моћи ћете да се искажете на послу, те да будете препознати за унапређење. Било би добро да урадите систематске анализе и прегледе, саветује недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024.

Стрелац

Према недељном хороскопу од 23. до 29. септембра 2024, коначно ће се појавити прилике љубав. Не пропуштајте забаве или друштвена окупљања. Ако сте у вези, морате да се трудите око партнера. Пред вама су нови и тешки задаци, али у помоћ ће вам прискочити колеге. Ипак, главно морате да радите сами, па се концентришите. Физички се осећате одлично.

Јарац

Мало сте се удаљили од патнера, али то захлађење нећете схватити превише озбиљно, већ ћете се бацити на хумор и позитиван став. На послу вам је напорно и досадно, па тражите нешто ново. Желите искажете све своје таленте, па направите добар план и стратегију. Напуните батерије у природи или се бавите рекреацијом коју волите, саветује недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024.

Водолија

Недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024. предвиђа да ће недостатак хармоније у личним односима и неиспуњена љубавна очекивања учинити да се осећате фрустрирано или усамљено. Сачекајте боље дане с позитивним ставом. На посу вам неће бити лако. Стално ћете имати осећај да ништа не зависи од вас. Имаћете проблема са кичмом и леђима, истезање би вам пријало.

Рибе

Ваш љубавни живот ће постати миран и дискретан. Ако сте у вези, нећете излазити из куће. Самци ће флертовати са колегом. На послу ће вам бити и радно и забавно. Бићете лепо расположени и глумити канцеларијског кловна, те ћете, и кад је тешко, све оренути на шалу. Пробајте да редовно спавате и узимате воће и поврће, саветује недељни хороскоп од 23. до 29. септембра 2024. године.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas