Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 21. ЈУЛА 2024: Један знак ће уживати у самоћи, а неко ће заблистати на послу

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 15. до 21. јула 2024. године.

1720954638_shutterstock_2316710483.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Недељни хороскоп каже да ће седмица од 15. до 21. јула 2024. године бити занимљива за већину знакова. Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике никако не треба да пропустите!

Ован

Коначно стижу прилике за бољи лубавни живот. То ће се вероватно показати кроз позиве на журке или окупљања које ћете ви радо прихватити. Тако ћете упознати потенцијалног партнера. Ако сте у вези, и вама ће цветати љубавно цвеће. Када је реч о послу, надређени ћевам бити наклоњен, али нећете се разумети. Схватите где вам је место и постуаите у складу са тим. Бавите се спортом или било којом рекреацијом, саветује недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024.

Бик

Недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. предвиђа да вам је љубав ближа него што мислите, само се то још не види. Будите мирни, стрпљиви, упорни. Уколико сте у вези, не форсирајте исказивање емоција, сачекајте. Када је реч о послу, могли бисте се наћи у ситуацији да нешто треба да баталие, прихватите изазов и не форсирате ствари по сваку цену. Послушајте организам. Осећате се исцрпљено, псхићкии физички, па не пропустите опуштање.

Близанци

Недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. предвиђа да нећете осетити емотивно испуњење које сте очекивали, али да ће вам позитиван став ипак донети лепе тренуке. Партнер ће разумети да вам љубав тренутно није на првом месту. Будите стрпљиви и тактични. На послу морате да се ослободите сумњи у себе када ствари не иду глатко. Све ће се средити, а ви ћете радити боље. Одувек су вам грешке биле најбољи учитељи. Спаајте и одмарајте се да бисте били здрави.

Рак

Наредне седмие љубавни живот ће вам бити богат, али страсти ће бити тише. Ипак, задовољство неће изостати. Улазите у дугорочну фазу везе. Самци ће успешно неког завести. На послу дозволите другима да се изразе и да вам поогну. Тренутно не можете ништа сами да урадите. Будите стрпљиви, све ће доћи на своје место. Фокусирајте се на своје хобије. Више се крећите чак и кад је вруће, савет је недељног хороскопа од 15. до 21. јула 2024.

Лав

Недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. предвиђа да ће ових дана светлост засијати на вашем љубавном небу. Отварају вам се нове прилике, па се обуците и изађите у град. Када је реч о послу, решаваћете озбиљније задаке и смелије кренути напред. Градићете нове услове рада или добитинове пројекте. Носите светлост и њоме будите људе око себе. Пријао би вам одмор и релаксаија. Зравље вам је сасвим солидно.

Девица

У љубави ћете се ове седмце осећати фантастично. Партнер ће бити отворен према вама, као и ви према њему. Само је важно да успорите, што је брзо, то је и кусо. На послу видите резултате, али ваши сарадници су кратковиди. Ипак, добијате повратне информације да радите добро и да сте се усмерили на право место. Верујте у себе. Побајте да се одморите и не излажите се стресним ситуацијама, саветује недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024.

Вага

Целе наредне седмице ваше страсти ће бити јаче, а ви заводљивији. Вољена особа ће то дочекати са задовољством. Имате и јачу потребу за сигурношћу, па ћете водити битке сами са собом. Само полако. Почиње период у ком ће се ваше знање више ценити. Будите свесни своје стручности и покажите све способности. Све више људи питаће за савет. Вежбајте и истежите кичму, посебно вратни део, саветује недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. .

Шкорпија

Недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. предвиђа ћете, ако сте слободни, ових дана желети само да се добро забавите. Жељни сте опуштања и слободе. Важно је да на почетку признате партнеру шта су ваше намере. Могуће је да ћете ових дана успоставити или обновити пословне контакте са људима који раде у иострансту. То ће вам проширити видике. Редовно вежбајте, возите бицикл, спавајте. Боравак крај воде биће лековит за ваше тело и душу.

Стрелац

Када је реч о љубави, никако да се скрасите. Сад је време за интимно самопреиспитивање. Некима ће самоћа заиста одговарати јер им интуитиција каже да време није повољно за љубав. У езама ће све бити добро, али уз много енергије. На послу вам је напоро, многи ће усавршити нове вештине и научити детаље. И добро ћете сарађивати са другима. Спавајте довојно и добро се хидрираје, саветује недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024.

Јарац

Ове седмице имаћете недоумице у љубавном животу. Они без обавеза према било коме ће се осећати најбоље. Али није лако бити сам. Имаћете много занимљивих садржаја на послу, посебно ако се бавите нечим креативним. Повезаћете се са младим сарадницима и имати боље услове за рад. Ипак, не заборавите да се одморите, саветује недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. И проверите крвну слику, неки витамини вам недостају.

Водолија

Недељни хороскоп од од 15. до 21. јула 2024. каже да ће вам у вези и љубавии бити мало опуштеније. Лакше ћете заводити и више уживати. Вољена особа ће вам се отворити, а то ће вас још више зближити. Самци ће наћи друштво, а све би могло да почне уз опуштену кафу. Можда ће вам се чинити да сте под притиском на послу, а заправо су то изазови на које треба да одговорите. Пред вама је борба. Покушајте да се опустите уз уметничке садржаје. Добра књига, концерт или филм на отворенм, све ће вам пријати. Добро се осећате.

Рибе

Ваш љубавни живот биће сасвим обичан ове седмице, а вама ће бити драго због тога. Заситили сте се драме, објашњавања, размирица, излазака, па ће вас смиреност освежити. Исто ће осећати и ваш партнер, па ће владати хармонија. Ваш труд ће бити препознат, бићете награђени. Ваша скромност и стидљивост биће пример многима. Радићете предано и без много питања. Крените на пут с пријатељима, одмор крај вод ће вас препородити, саветује недељни хороскоп од 15. до 21. јула 2024. године.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas