Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највећи страхови хороскопских знакова: Једни се боје сценског наступа а други љубави

Сви имају страхове и несигурност које их ломе. Страхови се разликују, неко ц́е се осец́ати нервозни када се попне на сцену, док ц́е други учинити све да се клони посвец́ене везе.

1724499862_3edc73b46bea0b040dfd0fdb5c83a4ba5377617b--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

У реду је да се бринемо и осец́амо нервозно због ствари које нас чине рањивим. Наше емоције и личност су директно повезани са астрологијом, јер дванаест хороскопских знакова имају могућност да нам дају јасну представу о томе шта осец́амо, или у овом случају, због чега највише бринемо.

ОВАН
Једна ствар која вам стално на памети:

"Да ли сам довољно продуктиван?" Увек вас брине шта носи будуц́ност и да ли ц́ете бити довољно успешни. Радног времена никада доста и да траје 25 сати, још це бити идеја ста би се могло урадити.

БИК
Забринути сте и док сечете своју рођенданску торту, јер ц́е ускоро бити поједена. Свака промена за вас је стресна. Не волите промене и желите све баш онако како је да остане вечно.

БЛИЗАНЦИ
Стално проверавате свој банковни рачун и калкулишете колико можете потрошити да бисте имали мирну будућност. Мучи вас одлука да ли да потрошите на путовање данас или оставите новац за неизвесно сутра . 

РАК
Ваша брига нисте ви, већ ваша породица и пријатељи. Пре спавања се молите за њихово здравље и срец́у. Они су важнији од свега. То вас доводи до осећања сталне забринутости.

ЛАВ
Страх се заснива на будуц́им неуспесима за које мислите да ц́е се догодити. Били сте савршен студент, а сада мислите да ц́ете бити разочаравајућа одрасла особа. Бојите се да ц́ете бити само просечна особа која ц́е некако пропасти.

ДЕВИЦА
Ваш страх је најчешће везан за посао. Зашто се нисте довољно насмејали глупој шали вашег сефа и како можете добити отказ због тога. Превише бринете да ли ћете добити отказ висе него да ли сте нешто урадили добро. Мислите да ваш шеф није задовољан вама чак и након што је све урађено како треба.

ВАГА
Помисао да никада нец́ете пронац́и партнера из снова плаши вас више од авети. Провели сте живот сањајуц́и о идеалном партнеру којег и даље чекате док се број кућних љубимаца повећава.

ШКОРПИЈА
Увек тражите знакове досаде или умора код људи до којих вам је стало. Мислите да ц́е вас сви које волите издати или оставити кад им буде одговарало

СТРЕЛАЦ
Тешко вам је да заволите и прихватите себе .Тежите промени изгледа константно и превише сте забринути како изгледате.

ЈАРАЦ
Забринути сте да ц́е нестати представа да сте увек јаки и да ће се људи разочарати кад схвате да нисте оно за шта се претварате.

ВОДОЛИЈА
Увек сте у дилеми. Размишљате да ли сте изабрали праву особу, чак и након што сте је 100 пута проверили. Забринути, мислите да ипак на крају нећете учинити "праву" ствар , док ваше боре постају све видљивије.

РИБЕ
Желите да будете добри у очима свих. Стално бринете шта људи мисле о вама или шта вам говоре иза леђа. Недостатак самопоштовања, доводи да добро расположење зависи од других и њихове потврде вас самих и то је нешто што не би требало тражити од других, већ́ од себе.

Информер 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas