Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈТАЧНИЈИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 21. ДО 27. ОКТОБРА 2024: Коме партнер окреће леђа, а ко постаје миљеник судбине

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 21. до 27. октобра 2024. године.

1729413054_d67107dcc6a9fe821f6d69b6d2f969949905a6b2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Недељни хороскоп каже да ће седмица од 21. до 27. октобра 2024. године бити занимљива за већину знакова. Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике да никако не пропустите!

Ован

Према недељном хороскопу од 21. до 27. октобра 2024, ове седмице éте осетити налет енергије и спремност да делује. С партнером ћете имати тензије. Ипак, биће ово савршен перод за реализацију нових пројеката и професионалне изазове. Постојаће шанса за јачање веза у међуљудским односима, посебно у питањима која су до сада била проблематична. Пазите да не нарушите поверење својих најмилијих. Урадте анализу крвне слике.

Бик

Могли бисте осетити извесну напетост с партнером, па ће бити од кључног значаја да останете смирени и избегнете сукобе. Суочићетеи са изазовом у вези са финансијама. Наредни дани ће донети потребу за ревизијом буџета и уздржавање од импулсивног трошења  Последњи дани у недељи донеће вам побољшање расположења, али морате отићи на контролу код лекара, саветује недељни хороскоп.

Близанци

Имате прилику да заблистате на послу. Ваше идеје и креативност ће одушевити ваше надређене. У приватном животу могло бии доћи до разговора који ће утицати на даљи развој везе. Дошли сте до тачке прелома, или ћете остати заједно или је ускоро крај. Звезде сугеришу да наредних дана треба да будете отворени за нова искуства и да се не плашите ризика, поручуе недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024.

Рак

Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024. предвиђа да ћете осетити потребу да се повучете у себе и проведе више времена сами са собом. То може бити резултат вишка емоција које ће се појавити због потешкоћа на послу или у односима са вољенима. Важно је да не доносите исхитрене одлуке. Одмор и опоравак помоћи ће вам да пронађете равнотежу, а физичка активност и разговор са стручњаком би вам донели спас.

Лав

Коначно ћете пронаћи мир после турбулентних недеља. Звезде вам дају предност у проналажењу унутрашње хармоније. Биће нових прилика на послу, али не треба да доносите одлуке исхитрено. С друге стране, ваша веза ће имати тренутак искрености и разумевања, што ће само ојачати ваше емоције. Такође, сад је добро време за одмор и контролу хронине бољке, саветује недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024.

Девица

Мораћете да се суочите са новим обавезама које ће се можда показати захтевнијима него што сте очекивали. Кључ успеха биће добра организација и способност да делегирате задатаке уколико имате подређене. У личном животу треба да се пазите токсичних људи који би могли да вам се умешају у везу. Крајем недеље имаћете прилике за корисну терапију, одмор и добар сан, превиђа недељни хороскоп.

Вага

Могли бист осетити да се одређене ствари из прошлости враћају и захтевају објашњење. Ово је добар тренутак да се суочите са њима и затворите тешка поглавља. На послу ће бити вредно усредсредити се на завршетак заосталих пројеката, што ће вам донети олакшање. У личним односима треба да се фокусирате на искреност и отвореност, саветује недељни хороскоп. Поведите рачуна о кичми и избегавајте лошу храну, игарете и алкохол.

Шкорпија

Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024. предвиђа да ће ова седмица бити пуна позитивне енергије, што ће у ваш живот привући нове људе и нове прилике. Ово је савршен период за реализацију ваших планова везаних за лични и професионални развој. Звезде такође фаворизују ствари срца, па свака Шкорпија може да рачуна на лепе романтичне тренутке. Ипак, вреди запамтити да је одржавање равнотеже кључно за благостање.

Стрелац

Према недељном хороскопу. ви ћете у овом периоду бити приморани да се суочите са истином, коју ћете можда тешко прихватити. Ово ће бити недеља размишљања о досадашњим изборима, посебно у сфери емотивних односа и пријатељства. На послу морате да пазите да не доносите исхитрене одлуке и конфликте. Крајем недеље стиже вам олакшање, као и прилика за разговор који ће вам много тога објаснити. Поведите рачуна о здрављу.

Јарац

Бићете преоптерећено обавезама, али ћете захваљујући својој одлучности и организационим способностима изаћи на крај са сваким изазовом. Биће вам важно да не заборавите на одмор и да не преузимате превише. У љубавној сфери добићете вести које ће вам поправити расположење. Поведите рачуна о стомаку и урадите потребне анализе, саветује недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024.

Водолија

Недељни хороскоп од 21. до 27. октобра предвиђа ћете имати тенденцију да се претерано бринете, али без основа. Иако ће већина проблема бити само у вашој глави, вреди размислити шта заправо лежи у основи вашег страха. На послу ћете добити нов задатак који ће захтевати вашу пуну концентрацију. У личним односима требало би да се фокусирате на искреност и да избегавате неспоразуме. Закажите онај преглед који стално одлажете.

Рибе

Рибе ће осетити да судбина коначно почиње да их фаворизује. Ово је добра недеља за преузимање ризика, посебно у професионалној области. У љубави можете да рачунате на топле гестове и разумевање партнера. Ипак, вреди бити опрезан и не заносити се емоцијама које би могле да наруше равнотежу. Поведите рачуна о хроничном проблему и не заборавите да се одмарате, саветује недељни хороскоп од 21. до 27. октобра 2024.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas