Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈТАЧНИЈИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР: 4 знака зодијака могу да очекују ударе судбине

Већ на самом почетку месеца очекује нас прстенасто помрачење Сунца у Ваги (2. октобар), које ће донети тектонске промене у наредних неколико месеци. Овај астролошки догађај ће имати утицај на све знакове, а понајвише на Ваге, Ракове, Овнове и Јарчеве.

1727608739_1006144_shutterstock-418471582_orig.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Особе које имају подзнак или Месец у близини помрачења могу да осете овај догађај. На небу су ретроградни Сатурн, Нептун, Плутон и Уран, тако да је ово време суочавања са старим проблемима.

Посао - Марс гази у Раку, па сте у фази када вам све смета, а пошто се налази у четвртом пољу, то значи да породичне проблеме често носите на посао. У октобру ћете често бити растрзани између пословних и приватних обавеза. Венера у Шкорпији је добра за решавање питања наследства али и добијање спонзорства за пословне пројекте. Ваши потези на послу у наредним недељама биће подстакнути вашим емотивним стањима, тако да треба да пазите да приватне околности не одређују вашу судбину у пословном смислу. Ретроградни Уран у Бику није добар за улагања нити подизање кредита.

Љубав - Већ на самом почетку месеца, 2. октобра имамо прстенасто помрачење Сунца у вашем седмом пољу, што значи да ће сви партнерски и брачни односи бити на тесту. За поједине Овнове ово је почетак краја, а за остале коначно ослобођење од односа који их је гушио годинама. Венера у Шкорпији у првом делу октобра указује на појачане страсти, али и љубомору од стране партнера. Исто тако може да вам донесе познанство са особом која ће имати потребу посесивно да вас држи само за себе.

Здравље - Осетљив стомак.

БИК

Посао - Венера се не осећа добро у Шкорпији, па немате неки специјални ентузијазам на послу. Због Марса у Раку често долазите у ситуацију да истерујете правду или отворено показујете своје ставове, али то може да вам донесе препреке у преговорима. Прву половину октобра док траје сезона Ваге искористите за бољу организацију на радном месту, јер ћете у другом делу месеца више бити под "лупом", односно неко ће итекако посматрати ваш рад и потезе. Новац никако не позајмљујте у овом периоду! Помрачање Сунца у Ваги 2. октобра наговештава крах неког пословног подухвата, што значи да од тог датума крећете од "нуле".

Љубав - Венера у Шкорпији вам не прија, па ћете примити позиве од особе која покушава да вас контролише у емотивном смислу. Марс у Раку вам даје и пуно разговора о емоцијама, али нисте у фази када сте претерано отворени, због чега лако може да дође до неслагања. Слободни Бикови имаће сусрет са особом која је позната у свом послу, док ће други оставарити контакт са особом из комшилука или окружења.

Здравље  - Слабије.

БЛИЗАНЦИ

Посао - Марс у Раку доноси вам добре финансијке могућности у октобру. Ово је период године када можете да захтевате повишицу или добијете боље плаћен посао. Средина месеца је одлична за било какве пословне подухвате јер ћете показати своје способности. Јупитер у вашем знаку указује да је срећа на вашој страни, па вам се често спонтано отварају врата. Од средине месеца очекују вас нови преговори о послу, али је најбитније да можете финансијски да профитирате. Имаћете утисак да промене иду спорије него што бисте желели, али то је све у склопу овог периода.

Љубав - Помрачење Сунца у Ваги доноси вам кризу у емотивном смислу. Уколико имате неку везу која већ месецима није на стабилним ногама, помрачење Сунца може да укаже на крах. Такође, почетак октобра није добар за почетак емотивне везе јер је то период ослобођења од старих ствари. Јупитер у вашем знаку указује да ћете све више размишљати о проширењу породице. Венера у Шкорпији до средине октобра може да услови пролазни флерт на радном месту. Други део месеца је повољнији за почетак нове романсе.

Здравље - Добро.

РАК

Посао - Марс у Раку пробудио је у вама борбени дух, али и страхове да ваша будућност на послу није онаква каква сте мислили да ће бити. Јупитер у Близанцима доноси вам разне малверзације на послу, пре свега због неразумевања и погрешних речи. Најбитније је да се не уплићете у трачеве који могу да направе огромну штету у вашем односу са сарадницима. Друга половина октобра ће вам бити успешнија него прва јер ће вам сезона Шкорпије донети више могућности. Први део месеца је повољан за бављење некретнинама, као и покретање самосталног бизниса.

Љубав - Помрачење Сунца 2. октобра у Ваги доноси вам породичне проблеме, али и компликације око стана. Родбински односи ће бити у фокусу, па је савет да се не расправљате у том периоду. Ретроградни Сатурн вас враћа у прошлост, па обнављате старе контакте. У првом делу октобра ћете имати више позива за изласке на места јавног типа, тако да ће бити и нових сусрета. Венера у Стрелцу у другом делу октобра доноси вам флерт на радном месту.

Здравље - Осетљиво.

ЛАВ

Посао - Сезону Ваге треба да искористите за преговоре и завршавање папирологије. Због ретроградног Сатурна имате утисак да планови у фирми иду спорије него што сте очекивали. Дакле, веома тежак моменат за нове почетке јер све иде спорије под утицајем ретроградних планета. Друга половина октобра доноси вам бављење некретнинама, а добар је и моменат за Лавове који имају самосталан бизнис. Многи Лавови ће током октобра имати утисак да су на прекретници између два пута, а можда ћете морати да направите избор.

Љубав - Ретроградни Уран указује да прошлост куца на ваша врата. Емотивни живот ће вам бити узбудљивији од средине октобра са уласком Венере у Стрелца. У првој половини месеца ћете бити затворенији и неће вам бити потребно друштво, док други део октобра доноси емотивна узбуђења. Постоји могућност да упознате особу из иностранства или изађете на место јавног типа где ћете упознати некога ко није из вашег града.

Здравље - Психолошки проблеми.

ДЕВИЦА

Посао - Меркур у Ваги од 26. септембра доноси вам повољан период за финансије. То значи да имате могућност да увећате своје приходе. Друга половина месеца је важна за преговоре и краћа путовања, тако да је могуће да добијете уговор о којем сте маштали. Марс у Раку можете да искористите као подршку пријатеља. Ипак, 2. октобар јесте астро аларм да не правите исхитрена улагања јер је помрачење Сунца у вашем пољу новца, па може да донесе неочекивани трошак. Ретроградни Уран вас враћа у прошлост, па ћете сарађивати са људима из прошлости.

Љубав - Нептун такође иде уназад, па обнављате контаке са особама са којима сте некада били у вези. Ипак, искористите другу половину октобра да унапредите комуникацију са блиским особама. Планете у Шкорпији доносе вам пуно флерта преко порука и дописивања иза 15. октобра. Могућност краћег путовања са особом која вам се допада. Уколико прижељкујете нови сусрет, то може да се деси у другом делу месеца. Венера у Шкорпији може да вам донесе љубавне поруке од особе која ће вас изненадити својим понашањем.

Здравље - Добро.

ВАГА

Посао - Почетак октобра је у знаку помрачења Сунца које се одиграва у вашем знаку, тако су пред вама промене на свим животним пољима. Одлуке које будете доносили почетком октобра утицаће на вашу будућност. Сада се све ломи по систему "или или", а многе Ваге ће услед немогућност да трпе ствари које им не одговарају пожелети да мењају посао. У интервалу од наредних чест месеци долази до великих промена на послу, тако да се мења ваш смер професионалног усмерења. За неке Ваге то ће бити друга позиција у фирми, а за друге промена посла. Други део октобра је одличан за финансије. То није велика сума новца, али ће вам поправити постојеће стање.

Љубав - Венера у Шкорпији у првом делу месеца доноси појачан флерт и размену порука. Бићете један од најхаризматичнијих знакова Зодијака, а прилике за романсу вам неће недостајати. Потребни су вам нови изазови, а желите да све што не ваља оставите из себе јер помрачење због тога и долази, како бисте се ослободили старих особа, образаца и односа који више не вреде. Марс у Раку доноси вам и сусрете преко посла, али улазак у везу са особом која вам је надређена може да донесе турбуленције.

Здравље - Лошије.

ШКОРПИЈА

Посао - Марс у Раку у деветом пољу доноси вам одличан период за усавршавање. То значи да може од вас да се тражи да надоградите своје знање ако желите да напредујете. Први део октобра је нестабилнији, јер ћете бити несигурни, али средина месеца доноси преокрет и и вашу сезону. Венера и Меркур у вашм знаку од средине октобра указују на нове пословне шансе али и лакоћу остваривања циљева. Није добро да почетком месеца доносите важне одлуке у послу због помрачења Сунца у Ваги. Друга половина октобра доноси вам побољшање финансијске ситуације.

Љубав - Венера у вашем знаку доноси вам могућност судбинске љубави. То је неко ко ће успети да вас освоји на свим нивоима, а страст ће бити главни покретач у вези. Спремите се да будете освојени али и да се заљубите како нисте одавно. Уколико сте у браку, идеално би било да отпутујете са партнером јер ће промена амбијента донети стабилизацију постојећег односа. Почетком месеца ће многи приметити да сте се пролепшали, променићете стил облачења и зрачити јер Венера доприноси да имате невероватан шарм.

Здравље - Добро.

СТРЕЛАЦ

Посао - У првим данима октобра ћете бити деконцентрисани на послу, а онда од средине месеца стиже позитиван преокрет. Улазак Венере у ваш знак отвара вам нове пословне могућности, тако да можете да очекујете нову понуду. Имаћете велику подршку пријатеља у првој половини месеца, тако да ће вам то отворити многа врата. Искористите октобар да добијете оно што желите на послу на лак и оригиналан начин.

Љубав - Венера у пољу тајни доноси вам тајне симаптије, али то неће бити ништа озбиљно до средине месеца. Улазак Венере у ваш знак отвара нове прилике за љубав. Меркур у Ваги указује да ће све почети од пријатељског контакта, да би до краја месеца прерасло у нешто више. Октобар је месец у којем ћете се пролепшати, променити стил и лако освојити свакога ко вам се буде допадао. Иако сте тренутно мало затворени, то ће да се промени средином октобра.

Здравље - Добро.

ЈАРАЦ

Посао - Марс у Раку вам прави сметње, тако да ћете у привм данима октобра бити под тензијом на послу. Помрачење Сунца у Ваги 2. октобра доноси велике проблеме у фирми, односно овај астро догађај ће бити окидач промена које вас очекују у пословном смислу у наредних неколико месеци. Бићете незадовољни позицијом или ћете морати нешто да оставите иза себе, како бисте поново почели испочетка на послу, па чак и да то можда буде нова фирма. Од средине месеца искористите савете и подршку пријатеља у послу.

Љубав - Венера у Шкорпији доноси љубав из пријатељства. Ипак, ретроградни Сатурн ради своје, па вам је тешко да се ослободите односа из прошлости. Често мислите о особи која вам је некада нешто емотивно значила. Средина месеца многима Јарчевима доноси љубав са особом која је потпуно другачија од њих.

Здравље - Слабије.

ВОДОЛИЈА

Посао - Марс у Раку доноси вам стресан период на послу. Све више имате конфликте са сарадницима, тако да се осећа тензија на радном месту. Исто тако, треба да се припремите за прековремени рад или вишак обавеза које нисте имали у плану. Искористите наглашено девето поље да усавршите своје знање или научите нови језик. Од средине октобра ћете имати велике амбиције, али сте због ретроградног Урана склони радикалним потезима који лако могу да промене ваш целокупни живот. Очекују вас новчани трошкови.

Љубав - Сезону Ваге треба да искористите за путовања са вољеном особом. Водолије које су слободне могу да сретну новог партнера, нарочито оне које су разведене. Венера у Шкорпији може да услови пролазни ферт на радном месту. Када Венера уђе у Стрелцу у другом делу месеца, почећете да гајите осећања према особи која вам је пријатељ. Шкорпије и Стрелчеви ће вам бити привлачни.

Здравље - Осетљиво.

РИБЕ

Посао - Помрачење Сунца у Ваги 2. октобра доноси вам потешкоће на послу, али је то уједно и знак да ћете стари живот морати да оствите иза себе. У октобру је пред вама нови почетак на радном месту, иако ћете ослобођење од неких старих образаца или сарадника доживети као проблем, али ћете установити да је то било за ваше добро. У првој половини месеца очекује вас бављење питањем наследства. Марс у Раку подржава вашу финансијску ситуацију, тако да ћете направити рационалнији план потрошње који ће донети боље резултате. Други део месеца можете да искористите за унапређење свог знања на послу, али и прилику за путовање.

Љубав - У првом делу месеца ћете се бавити финансијама, како својим, тако партнеровим. Ово је прилика да ви и партнер рационалније расподелите трошкове и унапредите однос. Слободне Рибе ће имати познанство преко посла у другом делу октобра. Такође, Рибе које су у браку могу у првим данима октобра да се одлуче на путовање поред воде. Ретроградни Сатурн и Нептун у вашем знаку вас суочавају са грешкама из прошлости, тако да ће вам многи односи коначно постати јаснији.

Здравље - Добро.

(Информер)

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas