Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ДАНИ У МАЈУ:Овим данима срећа ће вам се осмехнути

Покушајте да се ослободите негативности у мају јер ће овај месец бити испуњен снажном енергијом, иако ће бити само три дана моћи

1714388883_shutterstock_2256901549.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Ближи нам се мај, а неки дани носиће снажнију енергију од других. Зато нам астролози поручују да ове датуме у мају обележимо у календару јер ће бити посебно повољни за нас! Запамтите ове дане или их запишите како бисте знали када да будете најактивнији.

"Дани моћи" су они најповољнији дани у месецу када се догоди неки добар астролошки догађај. Осим тога, ови дани могу донети и друге важне догађаје који ће повољно утицати на нашу срећу и расположење.

Покушајте да се ослободите негативности у мају јер ће овај месец бити испуњен снажном енергијом, иако ће бити само три дана моћи. У тим данима важно је да останете верни себи и сетите се својих главних циљева у животу, усмеравајући своју енергију у правом смеру.

1. мај – Венера у квадрату с Плутоном


Венера и Плутон у квадрату чине веома моћан савез који ће трансформисати први дан маја, чинећи га пријатнијим и продуктивнијим.

На овај дан можемо почети да се ослобађамо лоших навика и тражимо опрост од оних које смо у прошлости повредили. У таквим периодима већина конфликата се реши, стога не треба да се плашимо да се искупимо својим вољенима, пријатељима и колегама.
 

Биће пуно снаге за комуникацију, а они који неће само привидно радити на себи, већ ће се заиста трудити да превазиђу своју природу, добиће успех, срећу и снагу.

5. мај – "огледало" датум


Стручњаци препоручују да на овај дан чешће слушате свој унутрашњи глас јер ће он постати наш водич ка свету успеха, среће и стабилности.

Број пет ће оштрити ваше шесто чуло и помоћи вам да схватите шта је за вас важно, а шта је лажно и споредно.

То ће бити дан дубоке интроспекције и нових прилика. На такав дан не постоје случајне мисли, као што не могу бити случајни догађаји. Све ће бити тачно онако како треба да буде према плановима свемира.
 

17. мај – квадрат Меркура и Плутона


Овај аспект је изузетно позитиван за креативну компоненту сваког од нас. Под таквим утицајем постаје лакше доносити изванредне одлуке.

То ће бити дан када ће представници креативних професија имати више среће него било ко други. Ово ће такође бити дан комуникације, нових познанстава и флерта.

Ова два небеска тела се веома добро комбинују у том смислу. Ово је време јачања друштвених веза на свим нивоима – породичном, радном, духовном.

Нај жена 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas