Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈПОХЛЕПНИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАИЦ: Они су често себични и све ће урадити да дођу до циља

Погледајте о којим знацима је реч

1706963772_foto-Shutterstock-horoskop-lose-osobine.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Особе рођене у овим знаковима имају склоност да буду егоцентричне и често не узимају у обзир то како ће њихова дела утицати на друге. И без обзира на њихов хороскоп или астрологију уопштено, они желе оно што желе и то желе одмах…

Ован

Особе рођене у знаку Овна су често добри трговци у смислу да им ценкање иде од руке и то зато што желе што више за што мање. Воле бесплатне ствари и награде и први су у реду када треба да се добије нешто што је бесплатно.

Зашто поручити вечеру када у бару можете добити бесплатно предјело? Уколико се добија једна порција по муштерији, Овновима није страно да траже додатну количину или да пробају да се било како договоре са особљем.

Јарац

Јарчеви су налик генералним директорима који себи додељују великодушне бонусе, али потом својима радницима говоре како посао прошле године и није ишао баш најбоље. Не ради се о томе да су они ужасно себични – јер нису, већ само верују да им нешто и припада за сав напоран рад који улажу и желе да за њега буду награђени.

Иако Јарчеви налазе задовољство у добро обављеном послу, још веће задовољство налазе у подебелом рачуну у банци и финансијској сигурности.

Лав

Лавови су прилично интелигентни и воле да демонстрирају своју памет. Увек траже неке пропусте или генијалне начине којима ће надмудрити остале људе. Лавови не узимају у обзир шта ће се десити у будућности уколико њихова дела утичу на банковни рачун неке друге особе.

Лавови имају склоност пак и да остану у оквирима закона, али то их не спречава да држе и неколико рачуна на Кајманским острвима уколико ће то сачувати њихово новчано богатство од опорезиванаја.

Они такође воле и да купују ствари, и то што веће и сјајније. Могу бити и поприлично компетитивни у покушају да иду у корак, тј. корак испред, комшија.

Бик

Бикови имају апетита према животу, а понекад се тај апетит граничи са прождрљивошћу. Они желе да пробају и искусе све и такође им је врло драго, ако неко други плати тај рачун. Индивидуа рођена у знаку Бика делује као сјајан пратилац за вечеру, али ће се јако обрадовати, ако ви платите рачун на крају.

Размишљате да одете на неку непознату дестинацију на одмор? Питајте Бика да је експериментално посети за вас, само немојте очекивати од њега да уради неки посао уместо вас заузврат. Не ради се о томе да су они лењи, већ само да заиста цене своје слободно време и оно им је потребно да се издувају.

Бикови имају склоност да воле храну и могу бити поприлично похлепни у ситуацијама које од њих траже да се проба неки скуп мени или неко чувено јело.

Шкорпија

Шкорпије су похлепне по питању пажње. Оне не воле када њихови партнери флертују нити када се друже са било ким другим осим са њима. Шкорпије стога могу бити врло љубоморне и та љубомора понекад директно храни и ову њихову похлепу. Да, умеју бити врло опсесивне када се ради о вољеној особи.

Када Шкорпија стекне утисак да не добија све што јој је потребно, она преузима контролу над ситуацијом. Зато су често и врло манипулативне када се ради о задовољавању њихових потреба и у том тренутку врло мало значаја придају мислима и ставовима других.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas