Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈГОРИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК: Многи их доживљавају као оштре, строге и безосећајне

Њихови живци су претанки, а реакције јако бурне, велика су злопамтила

1724333048_Foto-Shutetrtsock-horoskop-osobine.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваки хороскопски знак поседује одређене карактеристике. Док су Ракови познати по јаким емоцијама, а Лавови по својој потреби за пажњом, постоји један зодијак кога сви доживљавају оштрим, строгим, па чак и безосећајним.

Припадници овог хороскопског знака су веома искрени, али често не бирају речи због чега многи кажу да је управо он најгори знак зодијака.

У питању су Девице.

Девице се обично фокусирају на своје приоритете, а њен строг и озбиљан став према свему често уме да буде погрешно протумачен.

Ево неколико разлога зашто Девице могу да вам делују антипатично:

Девице желе по сваку цену да заврше ствари. Упркос добротворној и даривајуц́ој личности Девице, такође, могу бити доминанте и строге вође. Испред њих само стоји циљ који желе да постигну.

Припадници овог знака су обично перфекционисти. Управо из тог разлога им не представља никакав проблем да критикују туђ рад.

Умеју да буду максималисти на послу. Дакле, можда у приватним ситуацијама могу да се опусте, али када је у питању посао, Девице су веома марљиве и ништа мање не очекују и од вас.

Хладна, прорачуната личност Девице помаже јој да мудро искористи свој ауторитет.

Овај зодијак је познат по томе да веома ошто суди. Понекад се њихове критике могу хладно и сурово обрушити на друге људе.

Чини се да су ваше мане појачане пред Девицом, јер оне постављају изузетно високе стандарде другим људима.

Иако би ова особина могла отежавати пријатељство с њима, срећом, Девице су према људима до којих им је стало емпатичне и брижне.

Међутим, без проблема ц́е вербално уништити своје непријатеље. Захваљујући њиховој хладној и оштрој природи, њихови непријатељи ц́е знати да је свака страшна ствар коју Девица каже о њима истина.

Какве су Девице као шефови?

Девице заиста не знају како да се опусте. Сваки пројекат им се чини као питање живота и смрти, и имају невероватну потребу за контролом.

Због тога је понекад немогуц́е са њима сарађивати, јер су перфекционисти, па ако оно што доносите није савршено, онда можете једноставно дати отказ и пустити Девицу да то реши.

Шефови Девице нарочито могу бити стручњаци за уништавање душе. Ако имате Девицу за шефа осећаћете се бескорисно због њиховог перфекционистичког става, имац́ете дуг списак ствари које треба да побољшате, и никада вас нец́е похвалити ни за шта што је добро одрађено.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas