Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈГОРЕ СВЕКРВЕ ХОРОСКОПА: Обавезно проверите у ком је знаку рођена мајка вашег партнера

Хороскопски знаци могу много тога рећи о најшој судбини и појединим карактеристикама личности. Наравно, сви смо јединке за себе, међутим, треба обратити пажњу и на оно што нам звезде саветују.

1718709823_shutterstock_2393652175.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

У овим знацима рођене су најгоре свекрве. Када упознате партнера, једно од питања за упознаване нека буде и то који је његова мајка хороскопски знак. Вреди знати на време.

Шкорпије

Свекрве шкорпије јако воле да имају контролу над свиме што раде, а чињеница је њихов син са вама, значи да неће моћи да исконтролише сваки његов покрет. Ово је главни разлог због ког ће шкорпије да вам загорчавају живот на најгори могући начим, а да при томе ви ни на један начин то нисте заслужили. Са њима морате да будете опрезне, јер ће вам правити сплетке када се томе најмање надате.

Рибе

Никада не можете да бринете о свом супругу онако како је о њему бринула његова мајка риба. Оне њега чувају од сваког стреса, проблема и било каквог рада. Ако их слушате и њеног мезимца заштитите од свакодневног живота нећете имати никакав проблем са овом свекрвом, али ако се не потрудите око њега чека вас прави пакао!

Стрелац

Жене рођене у знаку Стрелца су по природи веома знатижељне. Често знају да гурају нос где им није место. Уколико је ваша свекрва рођена у Стрелцу, немојте сумњати да ће желети да зна сваку појединост из вашег брака. Не само што ће желети да зна, већ се се мешати у сваку одлуку коју донесете.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas