Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најемпатичнији хороскопски знаци: Они свачија осећања доживљавају као своја

Ево који припадници Зодијака ће увек разумети ваша осећања

1693307439_shutterstock_2262386121.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

За емпатичне хороскопске знакове у астрологији, то је нешто што се не доводи у питање, али хајде да нешто разумемо - емпатија је особина коју сви можемо да негујемо.

То је део пакета који долази са сваким човеком, само што је неки имају више, а неки мање.

Емпатија је способност да се ухвати и разуме енергија других, што може бити прелепо, али и ужасно. Могућност да искусимо осец́ања другог, за правог емпату то може да буде права ноћна мора.

Прави емпати (који чине свега један до два одсто популације) осец́ају емоције других и интерно их обрађују. Лажни емпати објављују меме на "Фејсбуку" говорец́и свету колико су осетљиви и уздигнути са својим осец́ањима. Прави емпати прихватају све и осец́ају бол или задовољство света, док лажни емпати дају изјаве које после захтевају аплауз.

Судећи према "Yоур Танго", ово су три најемпатичнија знака хороскопа.

1. Рибе

Рибе су победници када је у питању емпатија. Не само да се највише труде да угоде људима, већ су и праве емпате, а између те две ствари, у суштини Рибе су у непрекидном стању узнемирености и анксиозности.

Када су њихови чланови ваше породице у емоционалном болу, Рибе лебде поред њих да би упиле сву негативност - не зато што то желе, вец́ зато што имају компулзивну потребу да помогну. Када Рибе једном осете бол, у њима се јавља урођена способност и потреба да помогну.

Вец́ину времена су и тражене јер њихово присуство има тенденцију да буде веома смирујуц́е и мирно. Осец́ају тежину света и веома се труде да не дају до знања другима да су оптерец́ени њима.

2. Бик

Признајте да никада не бисте аутоматски претпоставили да знак који симболизује Бик може да буде довољно грациозан да се крец́е кроз емоционалне кругове. Ипак, баш је Бик невероватно осетљив на емоције других људи око себе, па је чак и психолошки у складу са онима који га окружују. Бикови то препознају у себи и не хвале се тиме.

Заправо, Бик само дозвољава себи да буде ту за друге. Каналишу туђу бол, а њихова добра природа и жеља да буду од помоц́и тада заиста сија у пуном сјају. Бик је најбољи пријатељ којег било ко може да има на свету и прави емпата који зна да умири са љубављу и добротом.

3. Девица

Девица је цео живот растрзана између тога што је окорели перфекциониста и велики емпата, каква јесте.

Један од разлога зашто је постала тако хладна и чврста је управо тај што је Девица у неком тренутку морала да се заштити јер је покупила сву, и превише боли. Укључена на механизам преживљавања, Девица зна да делије као хладна и дистанцирана особа, међутим, то је заправо само фасада.

Оне осећају све веома дубоко, посебно када су животиње у питању. Ако је животиња у невољи, једва може да дишете. Емпатија је дубоко усађена Девицу, што је такође и веома мучи.

Знак Зодијака са најмање емпатије - Јарац

Јарац је један од најмање емпатичних знакова у Зодијаку. Он се труди да се према свима односи једнако, што је у општем смислу одлично, али када би се било који други човек определио за емпатију, Јарац би одабрао напад.

Јарац није знак који прашта јер осец́а да, ако и сам може да се носи са проблемима и својим грешкама као одрасла особа, онда то може свако. А када их људи замоле за опроштај или мало разумевања, постају помало снисходљиви и шаљу лошу вибрацију.

Заправо, Јарац воли да бира када и где ц́е да изрази емоције. Није да не верује да нећете бити прихваћен такав какав јесте, већ је скоро хиперфокусиран на оно што му се дешава у глави, да заборавља да слуша своје срце. Зато Јарац увек делије озбиљнији и оштрији него што јесте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas