Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈДВОЛИЧНИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Своје право лице вешто крију иза маске

Сви смо бар једном наишли на особу која говори једно, а ради друго – дволичност није ретка особина, али код неких људи она долази до изражаја више него код других.

1728207278_shutterstock_2255771125.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ови мајстори преокрета могу бити невероватно шармантни, али иза маске крију своје право лице. Према звездама, ово су најдволичнији знакови Зодијака.

Близанци

Ако икада сретнете Близанца који се понаша као да има две различите особе у себи, нисте далеко од истине. Близанци су злогласни по својој способности прилагођавања ситуацији и људима с којима су окружени. С једне стране, могу бити ваши најбољи пријатељи, с друге стране, могу у исто време расправљати с неким другим о стварима које вам не би никада рекли. Близанци једноставно воле истраживати различите стране себе и света. Неки би их назвали дволичним, али Близанци би то вероватно описали као богатство личности.

Вага

Ваге воле да одржавају мир и хармонију, али у том свом вечном балансу често забораве ко су оне уствари. Оне ће вам се смешити, подржавати вас, чак и уверавати да сте потпуно у праву, а онда ће с неким другим разговарати на потпуно другачији начин. Зашто? Зато што Ваге не подносе сукобе. Учиниће све да угоде свима, па макар то значило да морају носити различите маске за различите људе.

(Индеx.хр.)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas