Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЛАД МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА: Највише ће утицати на следећа 4 хороскопска знака - спремите се за велике изазове

Ова четири хороскопска знака доживеће пун ефекат младог Месеца 6. јуна 2024. године

1717665139_Foto-Shutterstock-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће 6. јуна 2024. млад Месец улази у знак Близанаца. Овај транзит ставља фокус на комуникацију и односе, па ће већина знака Зодијака доживети кључне трансформације, а Јупитер у Близанцима натераће нас да променимо начин размишљања и да заронимо у стицање знања. Ово су хороскопски знаци на које ће највише утицати млад Месец у Близанцима 6. јуна.

Близанци

Сањате изван оквира стварности. Ваш свет се отвара новим приликама и оптимизму. Задаци који су изгледали застрашујуц́е сада делују лакше јер сте оптимистичнији и спремнији да истражите како да превазиђете изазове. Млад Месец вам нуди прилику да учите. Јупитер осветљава ваше срце потенцијалом, али морате да будете практични. И љубав је везана за ту енергију. Будите лојални себи, то је најбољи начин да остварите своје снове.

Девица

Млад Месец у Близанцима тера вас да поставте циљеве своје каријере и сањате велике снове. Можда ћете се осећати расејано и бити склони претераном размишљању. Немојте постати свој највећи непријатељ. Усредсредите се на сва своја достигнуц́а, велика и мала. Знате како се напорно ради и стиже тамо где желите. Верујте себи. Можете да оживите неки стари пројекат или постанете лидер у будуц́ности.

Стрелац

Анализирате своје претходне везе. Млади Месец вам даје алате потребне да не правите грешке из прошлости, већ да учите из њих. Бићете отворенији за помирење и исцељење које доноси овај транзит. Само примените лекције из прошлости. Сетите се искуства – осврните се иза себе, а затим погледајте у садашњост и видите у ком правцу желите да идете. Најбољи однос имате са самим собом - научите то да градите, да растете и себе негујете.

Рибе

Млад месец у Близанцима ревитализује ваш дом, породицу и пријатељства. Повезујете се са заједницом, а млад Месец све чини много већим и важнијим. Та енергија може да буде очаравајуц́а и примамљива, али и да изазива анксиозност. Проверите потенцијал и изгледе. Ипак, Сатурн у вашем знаку је ваш савезник и може да промени игру. Док откривате свој однос са људима око себе, чврсто верујете и напредујете.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas