Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНИ СУ МЕЗИМЦИ СУДБИНЕ: 2 хороскопска знака У АВГУСТУ живот подиже на врх

Живот вас понекад подиже на врх, понекад спушта у безнађе, а од августа 2024. два хороскопска знака ће имати невероватну срећу.

1722509088_60d68e1866a0991d096a6f48d699040bd3fc17d9.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Хороскоп за 1. август 2024. позива вас на прославу и доноси вам срећу која је повезана са астролошким транзитом опадајућег полумесеца у Раку. За 2 хороскопска знака овај четвртак ће бити празник. Осећаће се се сигурно, безбедно и опуштено. Срећа и сама судбина биће на вашој страни. Живот вас понекад подиже на врх, понекад спушта у безнађе. Али не смете очајавати јер сваког тренутка можете постати мезимци судбине!
 

Рак

Познати сте по томе што вас краси жеља да живе за друге, често заборављајући на себе. А данас се саветује да радите супротно, да себе ставите на прво место. Услови за то ће бити повољни: све обавезе стављате у задњи план, нећет бринути око кућних послова и бити узнемирени око ситница... Данас ће вам се јавити из банке и рећи да вам је одобрен минус, позваће вас симпатиј на узбудљиву забаву, добићете поруку од рођака у вези с наследством... А могао би да се појави слободан неочекивани термин код фризера, у продавници ћете видети своју омиљену купку која вам је нестала - није ли све то знак да данас треба да се посветите само себи?

Девица

Данас ћете моћи да достигнете такве висине у професионалном смислу о којима до сада нисте ни сањали. Истина, чуда у том смислу не треба очекивати – да бисте добили жељени резултат, морали сте напорно да радите, али представници вашег знака се не плаше рада. Наравно, добро је када се чини да се слагалица сама слаже, али ви знате шта иза свега тога стоји. Универзум се за вас отвора и обасипа вас срећом. Данас ћете научитида неким ставрима кажете "не" и тако стећи супермоћ. Њу ћете данас искористи на емотивном плану и рећи "не" оособи која је искоришћавала ваше добре намере. И још нешто - данас уплатите срећку.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas