Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЦ У КОЊУКЦИЈИ СА САТУРНОМ ДОНОСИ КРАЈ СВИХ ПАТЊИ: Ова 3 хороскопска знака су платила своје дугове и сад почиње пауза за тугу

После дугог периода депресије и анксиозности, Месец у конјункцији са Сатурном 17. септембра 2024. вратиће радост за 3 хороскопска знака.

1726565800_e89c05d41a851c9ec5aaa29803c2cd73fb5ef171.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће 3 знака Зодијака након Месеца у коњукцији са Сатурном 17. септембра 2024, после дугог периода депресије и анксиозности, рак, угледати светлост на крају тунела. Месец у коњукцији са Сатурном симболизује крај свих патњи. Они су платили своје дугове и сад почиње пауза за тугу.

Сви пролазимо кроз своје успоне и падове, и понекад је тешко помислити да ћемо се икада поново осећати радосно, посебно када нас обузме сумња у себе. Ипак, универзум не жели да будемо несрећни, па нас транзит попут Месеца у коњукцији са Сатурном подржава.

Радујемо се повратку радости у срца и умове 3 хороскопска знака, Сатурн нам показује да све има крај. Обновиће им се дух, а радост се вратити у њихов живот.

Рак

Захвалићете се својим срећним звездама када се овај дан заврши јер нешто ће шкљоцнути у току дана и дати вам до знања да се не враћате у претходно стање депресије. Осећате радост која почиње због Месеца у коњукцији са Сатурном; а ви можете учинити да она траје и траје.

Коначно сте стигли до краја изазовног, али изводљивог периода. Осећали сте се уморно; нисте били сигурни да можете да наставите путем којим сте ишли, на крају сте уморни депресивни од свега тога. Знали сте да се мора назирати крај, али нисте могли да га видите.

А онда долази Месец у коњукцији са Сатурном, и одједном, Сатурнова енергија вам показује да је „време истекло“. Време је да се тегобе истопе. Учинили сте свој део посла и заслужујете да будете ослобођени свега тога. Радост се враћа, а ви тачно знате шта да радите са њом.

Јарац

Добро се носите са транзитима као што је Месец у коњукцији са Сатурном, јер сте навикли да вас Сатурн вуче. Упознати сте са роковима и одржавањем; дисциплинован сте и способни. Ви сте изгорели; радите много и то почиње да вам смета.

Одавно нисте видели никакву радост, иако сте задржали храбро лице. Можете и издржаћете све што је пред вама, али оно што не очекујете, што све такође чини забавним - јесте ова навала радости и обећања.

Радост се враћа и оживљава вас. Месец у коњукцији са Сатурном вас потреса и ставља ствари у перспективу; видећете да имате места за радост у свом животу и да то не мора да буде све време посао и игра. Живните мало!

Водолија

Како је ов добар дан за вас! Иако сте увек отворени за добар провод, лако ћете признати да је ових дана мало добрих тренутака. Међутим, ствари се мало мењају, толико тога има везе са транзитом Месеца у коњукцији са Сатурном и његовим утицајем на ваш хороскопски знак.

Сатурнова енергија делује као аларм у вашем свету; то вам показује да морате одмах да се извучете из тога. Као и остатак света, желите да будете срећни, и наравно, заслужујете да будете, али често стојите на путу својој срећи јер сумњате у себе.

Схватате да сте једнако "у трчању" за радост као и било ко други, и ствари ће се променити када то добијете. А ова промена може бити монументална. Радост се вратила у ваш живот, и нећете је пустити да оде кад је пробате.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas