Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАЈСТОРИ МАНИПУЛАЦИЈЕ: Ово су хороскопски знаци којима се не може веровати

Делују фино и љубазно све док им не окренете леђа

1726055904_shutterstock_1928594471--6-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Поједини хороскопски знакови могу бити дволични, манипулативни и склони осуђивању људи.

Неке је немогуће ухватити на делу, а једно је сигурно – таквим људима се дефинитивно не може веровати.

Близанци

Они су један од најпретворнијих хороскопских знакова. Изгледају пријатељски расположени на први поглед, али заправо су спремни да вам забоду нож у леђа и обожавају да шире трачеве. Пред вама глуме су вам пријатељи само како би сазнали све ваше тајне.

Шкорпија

Њима се никада не може веровати. Своје намере увек држе у тајности и претварају се. У лице вам говоре „слатке“ ствари и терају вас да верујете да им је стварно стало до вас. Пазите да никада не разбесните Шкорпију и покушајте да играте на сигурно са њима.

Рибе

Њихов став зависи о њиховом расположењу. Али нико тако као рибе не уме да вам се смешка у лице, претвара се да вам је пријатељ, а у исто време да тражи само шта је оно због чега би све могао да вас оговара чим се одмакнете. Добри су у манипулацији, а разлог њиховог претварања је што су неспособни да људима у лице кажу шта мисле, већ обожавају да глуме да им се свиђају ствари које потајно мрзе. Њихова неспособност да буду отворени је оно због чега су лицемерни

Стрелац

Људи рођени у овом хороскопском знаку не воле сукобе. Не одговарају на поруке, никада нису јасни у својим намерама и не отварају своје срце, а све то само како би се спасили од свађа и драме. Желе да избегну сукобе по сваку цену, а због тога се претварају да воле људе и дају им лажне комплименте, док иза леђа о њима причају све и свашта. Када им се не свиди нечија енергија, покажу своју злобну страну, пише Најжена.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas