Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ 2024. ГОДИНЕ: Слободни Близанци и Стрелчеви ће упознати занимљиве особе, а Ваге ће морати да пристану на компромисе

У овом месецу, планете се играју са нашим емоцијама, а љубавна судбина добија нову димензију. Ево шта звезде поручују и шта вам доноси месечни љубавни хороскоп за мај 2024. године

1713188820_Foro-Shutterstock-ljubav-horoskop-maj.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Љубав у мају смеши се многима али поједини знакови хороскопа имаће турбулентне тренутке, а неки би требало "да стану на лопту" и размисле о томе шта желе на пољу љубави.

ОВАН (21. март - 19. април)

Драги Овнови, у мају ће љубав свакако бити јако важна за вас. То је оно што морам да нагласим. Почетак месеца доноси вам лепе тренутке у вашој постојећој вези. Посветите се заједничким пријатељима и плановима у којима сви уживате. Будите креативнији него иначе и направите планове који укључују партнера у сваку вашу активност.

Већ од 10. априла, имате мало турбулентнији период. Ситуација може да се закомпликује због неких тајни између вас и партнера, а то може испливати у први план и пољуљати постојеће односе. Преиспитајте пре свега себе и своје жеље пре него што се одлучите на конкретне кораке везане за даљу комуникацију са партнером. Не дозволите да се људи са лошом енергијом лепе за вас, троше ваше ресурсе и скраћују ваше време за опуштање. Због тога филтрирајте људе око себе и ставите партнера у први план.

Љубав за мај 2024: Слободни припадници знака Овна, почетком месеца враћа се у вашу близину особа коју дуго познајете, а коју нисте дуго видели. Будите на опрезу јер вам се може учинити да поред себе имате неку особу коју нисте раније знали као такву. Та особа може прикривати своје право расположење и заинтересованост. Друга половина месеца у овај однос доноси озбиљност.

БИК (20. април - 20. мај)

Драги Бикови, у мају ћете се осећати посебно емотивно. Ваша сензитивност ће бити изражена, и то може утицати на ваше односе. Обратите пажњу на своје реакције и комуникацију са партнером. Понекад ћете се осећати рањиво, али то је нормално. Нека ваш партнер зна да му је важан и да га цените.

Љубав за мај 2024: Слободни Бикови, овај месец доноси вам прилику да упознате некога посебног. Отворите се за нове контакте и дружења. 

БЛИЗАНЦИ (21. мај - 20. јун)

Драги Близанци, у мају ћете бити у центру пажње. Ваш шарм и комуникативност ће привући многе људе. Ако сте у вези, искористите ову енергију да побољшате комуникацију са партнером. Разговарајте о својим осећањима и потребама.

Љубав за мај 2024: Слободни Близанци, овај месец доноси вам много прилика за флерт и забаву. Упознајте нове људе и будите отворени за нова искуства. За Близанце, мај 2024. доноси период интроспекције и самопосвећености, који можда неће оставити много простора за друштвене интеракције или забаву у уобичајеном смислу. 

РАК (21. јун - 22. јул)

Драги Ракови, у мају ћете се осећати емотивно и интуитивно. Ваша осетљивост ће бити изражена, и то може утицати на ваше односе. Обратите пажњу на своје унутрашње осећаје и интуицију. Понекад ћете се осећати као да носите терет других људи на својим раменима, али немојте заборавити да се бринете и о себи.

Љубав за мај 2024: Ако сте у вези, будите пажљиви према партнеру. Његове или њене потребе могу бити другачије од ваших, али то не значи да су мање важне. Разговарајте отворено и саосећајно. Ако сте слободни, овај месец доноси вам прилику да упознате некога ко ће вас дубоко разумети. Отворите се за нове контакте и будите спремни да поделите своје осећаје.

ЛАВ (23. јул - 22. август)

Драги Лавови, у мају ћете бити пуни енергије и ентузијазма. Ваша харизма ће привући многе људе, па се потрудите да искористите ову енергију на позитиван начин. Ако сте у вези, будите страствени и креативни. Организујте романтичне изласке и изненадите свог партнера.

Љубав за мај 2024: Слободни Лавови, овај месец доноси вам прилику да се заљубите. Упознајете нове људе и отворени сте за нова искуства. Можда ћете се изненадити колико брзо можете да се заљубите.

ДЕВИЦА (23. август - 22. септембар)

Драги Девице, у мају ћете бити фокусирани на практичне ствари. Ваша аналитичка природа ће доћи до изражаја, па се потрудите да организујете своје обавезе на најефикаснији начин. Ако сте у вези, будите пажљиви према партнеру. Понекад можете бити превише критични, па се потрудите да изразите своје мисли на конструктиван начин.

Љубав за мај 2024: Слободне Девице, овај месец доноси вам прилику да упознате некога на послу или током свакодневних активности. Будите отворени за нова познанства и не затварајте се у свој свет. 

ВАГА (23. септембар - 22. октобар)

Драги Ваге, у мају ћете се осећати посебно друштвено. Ваша потреба за хармонијом и равнотежом ће бити изражена, и то може утицати на ваше односе. Обратите пажњу на комуникацију са партнером и будите спремни на компромисе. Понекад ћете се осећати као да балансирате између различитих потреба, али то је део ваше природе.

Љубав за мај 2024: Ако сте у вези, будите отворени за разговор о заједничким циљевима и плановима. Партнер ће ценити вашу спремност да саслушате и разумете његове или њене потребе. Ако сте слободни, овај месец доноси вам прилику да упознате некога на друштвеним догађајима или путовањима. 

ШКОРПИЈА (23. октобар - 21. новембар)

Драги Шкорпије, у мају ћете бити фокусирани на своје циљеве. Ваша страственост ће бити изражена, и то може утицати на ваше односе. Ако сте у вези, будите искрени према партнеру о својим амбицијама и плановима. Партнер ће ценити вашу посвећеност и подржати вас у остваривању циљева.

Љубав за мај 2024: Слободне Шкорпије, овај месец доноси вам прилику да упознате некога на послу или током професионалних активности. 

СТРЕЛАЦ (22. новембар - 21. децембар)

Драги Стрелчеви, у мају ћете бити пуни ентузијазма и оптимизма. Ваша авантуристичка природа ће привући многе људе. Ако сте у вези, организујте заједничка путовања и истраживања. Партнер ће ценити вашу жељу за новим искуствима.

Љубав за мај 2024: Слободни Стрелчеви, овај месец доноси вам прилику да упознате некога током путовања или на неком догађају. 

ЈАРАЦ (22. децембар - 19. јануар)

Драги Јарчеви, у мају ћете бити фокусирани на своје обавезе. Ваша одговорност ће бити изражена, и то може утицати на ваше односе. Ако сте у вези, будите пажљиви према партнеру и не запостављајте га због посла. Понекад ћете се осећати као да носите терет света на својим раменима, али немојте заборавити да се бринете и о себи.

Љубав за мај 2024: Када је љубав у питању Јарчеви могу бити доста хировити што неће добро утицати на њихове одлуке и уопште на однос са партнером. Они који су у браковима морају много да воде рачуна како не би заједнички живот са партнером довели под знак питања. Слободни морају више да се опусте и мање брину о свакој ситници.

ВОДОЛИЈА (20. јануар - 18. фебруар)

Тежите да останете искрени у својим говорима и да никога не обмањујете. Можете деловати помало строг или чак озбиљан, али остајете верни себи.

Љубав за мај 2024: Ваш једини циљ је да осигурате своје темеље, да заштитите своје вољене кроз разумна улагања која вас умирују и омогућавају вам да мудро користите свој новац. Ако нисте склони распламсавању страсти, штитите свој дом од животних недаћа. Куповином куће или реновирањем некретнине, чувате своју будућност. Будите благи према партнеру.

Рибе (19. фебруар - 20. март)

Тежите да останете искрени у својим говорима и да никога не обмањујете. Можете деловати помало строг или чак озбиљан, али остајете верни себи.

Љубав за мај 2024: Не упуштате се у дуге говоре; комуницирате само суштинско. Почиње нови циклус зрелости, обраћате се озбиљним темама, ограничавате своје интервенције и шале, али нико се не жали. У вези, ангажујете се у дијалогу са самим собом више него са вољенима, али им показујете да су вам битни. Соло, озбиљни сте и у потрази за аутентичношћу, размењујете мисли с онима које волите без играња са љубављу или умножавања хумора.

(Светплус)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas