Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп до 14. септембра: Ракови ће имати проблема, а ево ко може да очекује позитивне промене

Овнови ће у наредном периоду доживети позитивне промене у љубавном животу.

1725786532_959602_shutterstock-2439363345_iff.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ево каква ситуација на љубавном плану очекује сваки знак у наредних недељу дана. 

ОВАН

У наредном периоду ће ваш љубавни живот доживети позитивне промене, које ће бити значајне због тога што су претходне недеље сигурно искрисли проблеми у овој области. Сада ћете имати прилике да решите поменуте проблеме.

БИК

Могући су проблеми на релацији партнер - пријатељи. Окружење, други људи и околности, би могли да негативно утичу на ваш љубавни живот. Као што се може претпоставити, они који имају везу на даљину или виртуелну везу, неће имати толико проблема.

БЛИЗАНЦИ

Нећете имати времена да се бавите љубавним животом, јер ћете се суочити са проблемима у другим сферама. У зависности од тога у каквом је стању ваш љубавни живот, ова ситуација може врло лоше утицати на ситуацију.

РАК

Имаћете проблема у љубавном односу и за то ћете бити сами криви. Ваше негативне особине долазе до изражаја у овом периоду. Нарочито треба да поведете рачуна о расположењу и о начину комуникације са особом која вам се допада.

ЛАВ

Можда ћете бити спречени да спроведете у дело све планове које имате, али то не значи да треба да дозволите да вам негативне околности униште расположење. Нађите начина да уживате у друштву изабране особе, без обзира на препреке.

ДЕВИЦА

Лако се може десити да се вратите некој старој љубави или да вас судбина повеже са неким ко је доста старији од вас. Шта год да се од тога деси, знајте да се дешава због тога што постоји кармичка лекција која треба да се научи, у односу са датом особом.

ВАГА

Правићете одлучујуће кораке у животу и то баш у вези љубавног живота. Ако сте већ у вези, можете се одлучити на то да се чвршће обавежете и уђете у брак или се барем верите. Ако партнер не буде расположен за исто, бићете веома фрустрирани.

ШКОРПИЈА

У наредном периоду ћете или имати проблема да остварите било какву прилику за љубав, ако сте сами, или ћете доживети извесно захлађење у односу, ако сте већ у вези. У сваком случају могуће су неповољне околности и догађаји у љубавном животу.

СТРЕЛАЦ

Мораћете да активирате емпатију ако желите да имате бољи љубавни живот. Наредна недеља ће бити пуна искушења и ако будете тактични и не будете имали велика очекивања, требало би да буде неких позитивних помака.

ЈАРАЦ

Могуће је да ће неко ко је непријатељски настројен према вама, настојати да вам помрси рачуне у љубави. Ви сами можете постати узрок проблема у овој области ако имате тајне које би се могле показати као деструктивне.

ВОДОЛИЈА

Бићете активни и друштвени, али могуће је да вам романтични односи неће бити приоритет већ ћете више уживати у дружењу са пријатељима и у остваривању нових познанстава. Прилика за нове контакте ће бити у изобиљу.

РИБЕ

Бићете блокирани у љубавном животу, посебно у вези физичког контакта са изабраном особом. Фобије везане за физички контакт са другима ће вас мучити и покварити вам шансе за то да нађете било какво уживање у физичком контакту.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas