Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Којим хороскопским знаковима ће година ДРВЕНЕ ЗМИЈЕ донети највећу срећу? Њима ће 2025. бити као из снова

До краја 2024. године имамо нешто мање од три месеца

1728379906_shutterstock_1501921370-5-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Кинеска и западна астрологија понекад се укрштају, па су тако астролози недавно дали прогнозу о томе која два знака Зодијака ће имати највише среће у 2025, односно години Зелене дрвене змије.

Година Зелене дрвене змије доноси за ова два знака заштиту и повољне околности, те прилику да поправе своје личне односе, материјално стање и да напредују у каријери. Хороскоп за 2025. посебно ће обрадовати Водолије и Девице!

Девица

За Девице следи једна веома лепа година препуна напретка у свим областима, а пре свега на пословном плану. У каријери ће им највише помоћи педантност и организованост, а већ почетком следеће године моћи ће да дођу до моћне, важне позиције.

Девице ће имати среће и у приватном животу. Слободни припадници знака могли би да пронађу своју сродну душу, док ће заузете унапредити и поправити већ постојеће односе. Ако будете имали стрпљења и такта, ваш љубавни живот ће се дословце препородити и донети неке од најлепших тренутака до сада.

Водолија

Водолије ће почетком 2025. одмах осетити велике промене. Све што дотакну - позлатиће се и све ће им ићи од руке. Срећа ће вас пратити у свему, а новац ће вам се дословце сливати у руке. Очекује вас и значајан успех у професионалној сфери. Важно је да следеће године време посветите креативним активностима и да се посветите хобију или таленту који већ дуго занемарујете. Можда се баш у том хобију крије ваша шанса за уносан бизнис који вас испуњава.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas