Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Каква су деца рођена у знаку Водолије? Никада хладна, увек шармантна, а због једне ствари су омиљена у сваком друштву

Ево шта треба да знате о малим Водолијама

1706192525_shutterstock_1621310242--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако је ваша беба рођена између 20. јануара и 18. фебруара, онда имате паметно, лукаво, широкогрудно дете. Погледајте како ваша беба одговара његовом или њеном знаку.

Ево шта треба да знате о малим Водолијама!

 

1. Очекујте неочекивано са Водолијом

Ваша мала Водолија ц́е вас држати на ногама. Испуњени енергијом, емоцијама и интелигенцијом, Водолије воле да су увек у покрету. Упознавање нових људи, испробавање нових ствари и истраживање нових места су увек на његовом дневном распореду. Волец́е да буде активана, заузета и желеће да покаже свету да је апсолутно неустрашив. 

2. Они су мало одсутни

Није да те није чуо или да те намерно игнорише, вец́ да им се мозак кретао тако брзо да је вец́ заборавио да си је замолио да покупи своје играчке. Лако је осец́ати се као да вас дете Водолија игнорише, али му је заиста тешко да прати све ствари о којима размишља у истом тренутку.

3. Водолије су тврдоглаве

Ако постоји једна ствар коју ц́ете научити гледајуц́и своју малу Водолију је да она нец́е одустати док ствари не крену њеним путем. Може бити тешко гледати како тврдоглавост понекад може да делује против ње, али то мора да буде тако. Лекција коју сама буде научила биц́е много вреднија, наводи Мом365.

4. Пазите на нагле промене емоција

Понекад ц́е ваша мала Водолија изгледати као најлежерније и најсрец́није дете икада - све док се нешто не догоди што јој се не свиђа или није очекивала. Иако није ненормално да се било ко осец́а узнемирено због неочекиваног, Водолије имају тенденцију да своје реакције доведу до крајности. Срец́ом, обично се брзо смире.

5. Водолије су емпатичне

Ако вам је потребан загрљај или љубазна реч, ваша Водолија ц́е бити прва у реду која ц́е дати мало љубави. Откриц́ете да има невероватну способност да зна како се осец́ате без потребе да му кажете. Ипак, будите опрезни са критиком, они вец́ знају колико сте узнемирени, па покушајте да користите нежне речи како бисте им помогли да схвати да треба да донесе боље одлуке.

6. Водолија = Људи

Шармантана, пријатељски настројена и топла, то су придеви које ц́е људи користити за вашу зимску бебу. Водолије воле пажњу и упознавање људи око себе. Приметиц́ете колико је љубазна од самог почетка када ,,поклањају" своје осмехе окружењу

7. Они брзо уче

Невероватно брзо схватају како све функционише. Сигурно ц́ете приметити да они нису само паметни у школи, вец́ и ван ње. Лако ц́е постати учитељев љубимац у основној школи. Ипак, дајте му изазовније градиво, иначе ц́е полако почети да се ослања на свој шарм како би се провукао уместо своје урођене памети.

8. Све у свему, Водолије су необичне

Никада не дозволите себи да мислите да сте схватили своју Водолија. Она ће пратити свој темпо и увек ц́е радити оно што мисли да је најбоље. Може бити тешко разумети мотив који стоји иза свега што ради, зато увек будите отворени у комуникацији. Увек ц́е бити пуна изненађења, па очекујте дивљу, али угодну вожњу.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas