Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Кажу да је најпрецизнији, а по њему ће следећи знаци имати највише среће у 2024. години

И у индијском хороскопу постоји 12 знакова, али се разликује начин на који се рачуна време

1715411497_Foto-Shutterstock-horoskop-indijski.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Западна астрологија сматра индијски хороскоп за један од најпрецизнијих, зато пажљиво прочитајте смернице које доноси вашем знаку и искористите их на најбољи начин!

ОВАН

Друга половина 2024. године биће најбољи период у вашем животу! Моћи ћете да рачунате на испуњење жеља, нарочито ако сте на њима радили све ово време. Индијски хороскоп вас саветује да наставите да се трудите јер последњих шест месеци ове године пале зелено светло за сваки подухват за који се одлучите. На опрезу треба да буду они који су у иностранству или желе да промене место становања. Стрпљење је кључ успеха.

БИК

Бик ће бити подједнако сретан као и Ован! Од јуна почиње период који ће донети позитивне промене у каријери, проширење друштвеног круга и важне контакте. Финансијски циљеви ће се остварити, али ђотиш саветује опрез у новим улагањима. Стари пројекти могу пропасти до јуна, отварајући нове могућности. Не губите самопоуздање.

БЛИЗАНЦИ

Жеља за напредовањем у каријери може нарушити хармонију у породичном животу. Припазите на тон комуникације са члановима породице. Индијски хороскоп предвиђа промене у другој половини године – селидбу, куповину некретнине или реновирање дома. Иако можда осећате мањи финансијски прилив, трошкови могу порасти. Пажљиво управљајте буџетом.

РАК

У другој половини 2024. скупићете снагу за изазове на пословном плану. Ово је кључно ако желите задржати тренутну позицију. Будите искрени и не користите пречице. Кризне ситуације видите као прилике за бољи живот. Стрпљење и истрајност ће бити награђени.

ЛАВ

Ово је година прекретница! Последњих шест месеци преиспитаћете одлуке и односе с људима. Ако је обећано да ће ваша каријера напредовати, то ће се десити до краја године. Можда осећате да сте прерасли своју тренутну позицију, али будите стрпљиви. Приватни живот такође доноси радост – многим Лавовима се смеши проширење породице!

ДЕВИЦА

Ако сте Девица, бринућете се више о другима, чак и на сопствену штету. Трудите се импресионирати друге и решавати њихове проблеме, што може умањити ваше жеље и потребе. Могућност помирења с људима с којима сте у свађи је пред вама. Ипак, нађите време за себе. Друга половина 2024. је идеална за путовања или промене у каријери.

ВАГА

Надолазећи проблеми захтевају вашу пажњу. Недостатак нових идеја може узроковати проблеме на послу и у свакодневном животу. Односи с укућанима могу бити напети. Сада ћете јасније видети свој пут и начин да решите незадовољство. Имаће сукоба, али и исхода који иду у вашу корист.

ШКОРПИЈА

Уживаћете у љубави! Било да је у питању породични живот или нова романса, све ће ићи глатко. Друга половина године је идеална за брак. Ако планирате приватни бизнис, крените у јуну 2024. Планирајте унапред. Многе Шкорпије ће решити питања имовине.

СТРЕЛАЦ

У наредним месецима, бирајте између посла и породице. Посао ће бити приоритет, што породица може видети као претњу. Не остављајте ништа случају. Будите опрезни с важним одлукама, ослоните се на искуство и интуицију. Крај године доноси успех.

ЈАРАЦ

Ви креирате своју судбину! Тренутно сте у фази стварања. Спремни сте за велике промене, посебно у другој половини 2024. Неки ће покренути нове пројекте, док ће други проширити породицу. Новац ће доћи кроз инвестиције, а нова познанства су кључна за будућност.

ВОДОЛИЈА

Неће бити лако пронаћи љубав. Морате стално доказивати своја осећања и ставове да не будете погрешно схваћени. Друга половина 2024. доноси изазове на љубавном плану, али нећете одустати. Велика је шанса за куповину стана, селидбу и подршку породици, пише Крстарица.

РИБЕ

Година трансформације! Оно што се деси до јуна 2024. ће вас дубоко променити – од погледа на свет до изгледа. Можда ћете мењати место становања или брачни статус. За финансијску стабилност смањите трошкове. Велике промене долазе, а 2024. ће бити година поновног рођења.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas