Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИНДИЈСКИ АСТРОЛОЗИ ТВРДЕ: 3 хороскопска знака су миљеници неба

Њима све иде од руке у животу!

1729583541_337015_shutterstock-124237597_ls.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сигурно сте некад у животу упознали особу за коју кажу да је срећник. И док други морају да се боре за све у животу и на сваком кораку се срећу са проблемима и изазовима, овим срећницима све иде лако и од руке.

Како објашњавају индијски астролози неки људи су једноставно миљеници неба, а судбина је одредила да буду рођени под срећном звездом.

 

Девица

Ово је хороскопски знак који припада елементима Земље заједно са Биком и Јарцем. Девицу красе лидерске вештине што јој помаже да постигне завидан успех  на свим животним пољима. Способни су да остваре све што зацртају од циљева и жеља. Шта разликује Девице од других знакова Зодијака? Оне су практичне, детаљне, прецизне, не брину о сутрашњем дану и имају рационалан приступ свему. Прилично су флексибилне, али и врло пажљиве према другима.

Оне знају да истраже свет око себе што им омогућава да проучавају све што им је занимљиво, али да никако не журе са закључцима. Чак и када је реч о њиховом успеху, они то раде плански и постепено.  Девице имају среће захваљујући лидерским вештинама и томе што планирају

 

Стрелац

Други миљеник Универзума је хороскопски знак Стрелца. Припадници овог знака Зодијака су представници елемента Ватре и по природи су врло оптимистични и имају велкику жељу за животом. Стрелчеви су особе које никада не седе мирно и стално су у неком покрету. Снажна енергија, коју поседују, радозналост и жеља за активностима издваја их од осталих знакова хороскопа. Воле да путују и да буду виђени. Ризик им је такође изузетно јака страна. Још једна карактеристика по којој су познати је жеља за променом и то што су неминрни. То је тако јер немају страх од непознатог.

 

Близанци

Највећи фаворити неба су Близанци. Њих нема ко не воли и ко може да одоли њиховом шарму. Омиљени су у друштву због своје врцаве и раздрагане природе. Њима живот нуди више могућности и заиста имају среће у животу. Штити их и од невоља а да нису свесни. Близанци увек траже себе и сопствени мир, међутим то их не спречава да испробају нове ствари и да ризикују у многим ситуацијама. Карактерише их жеља за авантуром, тврдоглави су и често неусаглашени. Интелектуална природа је Близанцима јача страна због чега их многи сматрају комликованим и дуалним личностима.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas